'

Feb 21
MEPPEL - Het College van Bestuur van Drenthe College heeft op 21 februari 2018 Silvester Koehoorn per 1 juni 2018 benoemd als Regiodirecteur Drenthe College Meppel. Silvester Koehoorn is 46 jaar oud en nu werkzaam als Opleidingsmanager bij ROC Friese Poort in Sneek.

Ga door met lezen van "Silvester Koehoorn benoemd als Regiodirecteur Drenthe College Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
RUINERWOLD - De Herringtown jazzband is van grote muzikale klasse en heeft een groot entertainment gehalte. Zij is uitgegroeid tot een uiterst swingende instrumentale Vocale Jazzmuziek band. Geïnspireerd door de Dutch Swing College Band. Deze oude stijl Jazz werd begin 70er jaren ontdekt.

Ga door met lezen van "Herringtown jazzband in Polletuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
DRENTHE - Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij in het Singer Museum in Laren op dinsdag 20 februari heeft het Drents Museum een cheque van € 439.504,- in ontvangst genomen.

Ga door met lezen van "Drents Museum ontvangt bijna 4,5 ton van BankGiro Loterij "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
Wordt een echte BBQ Pitmaster!

RUINERWOLD - Leer van ervaren BBQ Pitmasters hoe je lekkere gerechten bereid op een barbecue met een deksel. Denk daarbij aan spareribs, cote de boeuf, maar ook aan camembert met vruchten. Wij gaan aan de slag met barbecues van Weber en Bastard. Dit laatste is een zgn. Kamado waarop je o.a. low and slow gerechten kunt bereiden. Zelfs een dutch oven zal niet ontbreken deze keer. Veel verschillende technieken, zowel voor beginners als gevorderden. Kom met je familie en vrienden en doe mee!

Ga door met lezen van "BBQ Workshop op 25 maart "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
RUINERWOLD - Museumboerderij De Karstenhoeve doet ook dit jaar weer mee aan de actie NL Doet op zaterdag 10 maart en hoopt op deze manier met veel vrijwilligers de lemen vloer van de deel van een nieuwe laag lijnolie te voorzien.

Ga door met lezen van "Karstenhoeve doet mee aan NL Doet"

Geplaatst door B S

Tweet This!