'

Feb 22
DRENTHE - In 2002 maakte fotograaf Martin Roemers (1962) een serie portretfoto’s van Nederlandse soldaten in Afghanistan die afkomstig waren uit de Johan Willem Frisokazerne in Assen. De portretten hebben een extra dimensie gekregen doordat ze zijn gemaakt met een antieke camera die hij leende van een straatfotograaf in Kabul.

Ga door met lezen van "Portretten Nederlandse soldaten in Afghanistan van Martin Roemers "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
ZUIDWOLDE - Op woensdag 21 februari 2018 overhandigt wethouder Mirjam Pauwels een leskist voor de ‘Smaaklessen’ aan leerlingen/directie van basisschool De Heidevlinder in Zuidwolde.
Ga door met lezen van "Eerste leskist ‘Smaaklessen’ voor basisschool De Heidevlinder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DRENTHE - Hoe zorgen we er voor dat er weer gezongen wordt op de Drentse scholen? De kunstencentra en Kunst & Cultuur stimuleren dat met een cursus zingen voor leerkrachten en de Leerkrachtenkorendag.

Ga door met lezen van "Leerkrachtenkorendag moet zingen op scholen bevorderen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DRENTHE - In de decennia na de Tweede Wereldoorlog verandert het Amerikaanse modebeeld razendsnel. Het zijn vooral filmsterren, muzikanten en beroemde politici die de toon zetten. Iedereen wil eruitzien als Elvis Presley, Marilyn Monroe en Jackie Kennedy.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kostuumshow American Dream Fashion in de Statenzaal "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
ZUIDWOLDE - De speelotheek in Zuidwolde organiseert tijdens de voorjaarsvakantie op donderdag 1 maart een spelletjesmiddag. Tijdens deze middag kan er gespeeld worden met het speelgoed dat te leen is in de speelotheek. Tijdens deze middag is de speelotheek geopend en kan het speelgoed ook geleend worden. Lid worden van de speelotheek kost 15 euro per jaar, men kan dan 3 stuks speelgoed 3 weken gratis lenen. Deelname aan de middag is gra-tis. De middag is van 13.30 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom. De speelotheek is gevestigd in de Boerhoorn, Oosterweg 14 in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!