'

Feb 24
DE WIJK - Ook dit jaar is er weer het traditionele paasvuur op eerste paasdag, zondag 1 april 2018 om 20.00 uur. Het paasvuur vindt plaats op het grasland van de familie J.M Smid aan de Commissieweg in De Wijk. (naast kinderdagverblijf de Boerderij) Dit wordt mogelijk gemaakt door de Stichting de Wiek Actief.

Ga door met lezen van "Paasvuur De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
ECHTEN - De VVD Borger Odoorn, De Wolden, Hoogeveen en Midden Drenthe nodigen u van harte uit op donderdag 8 maart 2018 voor een openbare bijeenkomst, waarin de landbouw centraal staat. Vanaf 20.00 uur zijn alle leden van de VVD en hun introducees welkom bij De Molenhoeve aan de Echtenseweg 15 te Echten.


Ga door met lezen van "VVD bijeenkomst: landbouw debat met Jan Huitema"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
Ontdek de natuur door de ogen van schrijvers

DRENTHE - Tijdens de Nationale Boekenweek, organiseert de provincie Drenthe de ‘Drentse Literatuurdagen’. Op 11, 14 en 18 maart komen muzikanten en schrijvers samen in het Drentse landschap. Iedereen is welkom bij optredens, wandelingen en lezingen van onder andere Hans Dorrestijn, Suzanna Jansen en Koos Dijksterhuis. Speciaal voor de Literatuurdagen is de Literaire Kaart ontwikkeld met wandelingen door natuurgebieden geïnspireerd op bestaande literatuur over Drenthe.

Ga door met lezen van "Drentse Literatuurdagen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
DE WIJK - Op zaterdag 17 en zondag 18 februari deden 4 teams van WGV mee aan de valentijnscup in Donkerbroek. Een gezellige wedstrijd helemaal in het teken van valentijnsdag en de liefde. Deze wedstrijd was extra speciaal omdat het de tiende editie van de valentijnscup was. Daarom was er tussen de middag een mooie acroshow door de organiserende vereniging, kregen alle deelnemers een gratis valentijnscup-shirt, en kwam de enige echte Piet Paulusma het weerbericht doen, omringd door alle acrogymnasten.

Ga door met lezen van "WGV doet mee aan Valentijnscup 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
ZUIDWOLDE – De organisatie van The Passion Zuidwolde, een interkerkelijke muzikale voorstelling over het paasverhaal, heeft deze week moeten besluiten tot uitstel van het evenement. Door trieste familieomstandigheden van de hoofdrolspeler die de rol van Jezus vertolkt, is een optreden op 24 maart niet mogelijk gebleken.

Ga door met lezen van "The Passion uitgesteld "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
STAPHORST - Boer Staphorst viert dit jaar haar 60 jarig bestaan. En… wie jarig is trakteert! Daarom in de voorjaarsvakantie 3 dagen lang 15% korting op bijna het gehele assortiment. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.boer-staphorst.nl/actievoorwaarden

Tip! Kom gezellig een kopje koffie of thee drinken in de bistro en ontvang een gratis jubileumtaartje. Of ga lekker ontbijten met de kids tussen 9.00 en 10.00 uur voor slechts 1 euro per persoon.


Geplaatst door B S

Tweet This!