'

Mrt 2
DE WOLDEN - De komende weken gaat het bedrijf CycloMedia uit Zaltbommel in gemeente De Wolden 360 graden panoramafoto’s maken. Hiervoor rijden speciaal uitgeruste voertuigen over alle openbare wegen. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat over voet- en fietspaden wordt gereden. De gemeente heeft hiervoor ontheffing verleend.

Ga door met lezen van "Opnamen openbare ruimte "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
DE WIJK - Maandag 5 maart start de uitvoering voor de herinrichting van de Dorpsstraat in de Wijk. Na een voorbereiding met de projectgroep in 2017, bestaande uit ondernemers en inwoners van het dorp en de gemeente, gaan we over tot realisatie van de ‘nieuwe’ Dorpsstraat.

Ga door met lezen van "Herinrichting Dorpsstraat in de Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
FORT - Op donderdagavond 8 maart wordt in dorpshuis de Snikke in het kader van de Internationale Vrouwendag een activiteit speciaal voor vrouwen georganiseerd. Het thema dat is gekozen is mode. We zullen deze avond een korte film kijken en een workshop bloemsieraad volgen o.l.v. Gerrie de Roo. U hoeft hiervoor geen materialen mee te nemen.

Ga door met lezen van "Internationale Vrouwendag in Fort"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
ZUIDWOLDE - Zaterdag 3 maart opent wethouder Jan van ’t Zand officieel de nieuwe milieustraat. Aan dit moment heeft de gemeente een informatieve en interactieve open dag voor inwoners en andere belangstellenden gekoppeld. Het ‘stortbordes’ bestaat uit modulaire betonelementen, die voor 80% van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Onder het bordes is een enorme opslagruimte van meer dan 600 vierkante meter. Daarmee is de milieustraat in Zuidwolde de eerste in Noord-Nederland met zo’n grote opslagruimte onder het stortbordes. De milieustraat is energieneutraal, dankzij zonnepanelen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Officiële opening milieustraat Zuidwolde (met open dag)"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
ECHTEN - Ook dit jaar gaan we weer van start met de vogelwacht. Allereerst beginnen we met het schoonmaken van de nestkastjes. Dit willen we graag samen doen met alle kinderen die het leuk vinden om mee te lopen en alles willen weten over de vogels in het bos en dus ook over de vogelwacht.

Ga door met lezen van "Vogelwacht 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!