'

Mrt 4
RUINEN - De door WTC Ruinen georganiseerde Marathon van Ruinen was afgelopen zondag weer een groot succes. In de afgelopen dagen kon er hier en daar volop geschaatst worden maar zondag kozen de echte liefhebbers toch voor de MTB fiets. Goed gekleed was het prima vertoeven in de natuur rondom Ruinen.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Ga door met lezen van "Prima weersomstandigheden voor MTB tocht Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
Hét Duurzaam Drenthe Event 2018

DRENTHE - Op 12 april is Hét Duurzaam Drenthe Event in het provinciehuis. Dit is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samen werken aan een Duurzaam Drenthe. Tot en met vrijdag 9 maart kunnen Duurzame Drentse bedrijven en inwoners met een duurzaam idee zich aanmelden. Zij maken kans op het winnen van een adviesvoucher.

Ga door met lezen van "Duurzaam idee aanmelden kan nog een week"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DE WIJK - Het was op 1 maart precies tien jaar geleden dat Henk van Goor (54) uit De Wijk startte met Van Goor Schilderwerken. Om dat te vieren krijgt iedere klant bij een opdracht vanaf vijfhonderd euro in het jubileumjaar een waardebon aangeboden om een schaal met dertig feestelijke hapjes op te halen bij ‘Made by Goosje’. Net zoals de bijzondere kerstkaarten die hij jaarlijks verstuurd naar clientèle ‘leek ons dit ook wel een leuke actie’ vertelt Henk lachend.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Van Goor Schilderwerken viert 10 jarig bestaan met actie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
KOEKANGE - Woensdag 7 maart is de officiële start van twee Buurtteams in De Wolden. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer achtergrondinformatie over de buurtteams. In de teams werken Welzijn De Wolden, Actium, Cosis/Promens-Care, GGZ-Drenthe, Politie, gemeente en belangenorganisaties samen aan de ontwikkeling van ‘vroegsignalering’.

Ga door met lezen van "Officiële start van twee Buurtteams "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
RUINERWOLD - Op 13 Maart is de speeddateavond met de gemeenteraad! Jongeren kunnen op deze avond erachter komen wie hun lover of loser is van de raad, delen jullie dezelfde ideeën of zijn jullie het totaal niet met elkaar eens? Dit is de kans om recht in hun gezicht te zeggen wat je nou écht vindt van jouw omgeving!

Ga door met lezen van "Debatavond – Speeddaten met de raad!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
ECHTEN - Er is weer een nieuw jaar aangebroken en dat betekend dat ook het voorjaar er weer snel aan zit te komen. In het voorjaar gebeurt er weer van alles in het bos, de dieren komen uit hun winterslaap, de planten, de bloemen en de bomen beginnen weer uit te lopen en langzaam fleurig en kleurig te worden. Ook kan je weer langer buiten spelen en dat is leuk.

Ga door met lezen van "Nieuws uit het bos! "

Geplaatst door B S

Tweet This!