'

Mrt 6
Geef je op voor de gehaktballenwedstrijd!

DE WIJK - Wie maakt de beste gehaktbal, en mag zich een jaar lang de ‘beste ballenbakker’ van De Wijk noemen? Op zaterdag 10 maart zal dat duidelijk worden tijdens de gehaktballenwedstrijd in de Havezate. Elke Wieker mag dan zijn ‘culinaire kwaliteiten’ vertonen. En strijden om de ‘gouden braadpan’.Ga door met lezen van "Wie maakt de beste gehaktbal van De Wijk?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
REGIO - We staan stil vandaag bij het vrouw zijn. En ik denk dan aan al die vrouwen die dat niet mogen zijn. Die verplicht in een onderdrukte positie worden gebracht doordat ze voorgeschreven kleding aan moeten zoals boerka’s en hoofddoeken. Hier in Nederland is de vrouw gelijk aan de man wat bij of in de islam niet zo is. Daar is de vrouw een bezit, een slaaf, een sekspeeltje. Daar is ze een vrouw die niet gezien mag worden, een mooi mens bedekt onder een lap stof die er niet mag zijn. Een vrouw die zich niet mag en kan ontwikkelen in een zelfstandig en onafhankelijk persoon.

Ga door met lezen van "Vrouwendag op 8 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
DRENTHE - Vanaf december 2018 presenteert het Drents Museum de archeologische tentoonstelling Nubië – Land van de Zwarte Farao’s, georganiseerd door het Museum of Fine Arts in Boston. Algemeen directeur Harry Tupan ondertekende afgelopen week in Amerika de contracten met het Museum of Fine Arts in Boston. Maar liefst 300 objecten uit de Nubische collectie van Boston komen naar Assen. Deze indrukwekkende voorwerpen uit de periode van 2400 v. Chr. tot circa 350 na Chr. vertellen het verhaal van de haat-liefdeverhouding tussen het oude Egypte en de Nubische koninkrijken.

Ga door met lezen van "Nubische collectie vanaf december in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
DE WIJK - Op zaterdag 10 en zondag 11 maart willen we graag aan de slag met het afbreken van de kleedhokjes. We kunnen hierbij veel helpende handen gebruiken! Om te breken, te sjouwen en om op te ruimen. Daarnaast is er natuurlijk genoeg te doen om het zwembad weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen.


Archief: Firma Compagner aan het klussen begin 2017. BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kom jij ook helpen op 10 en 11 maart?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
RUINERWOLD - Ook dit jaar is er weer een paasvuur op eerste paasdag (1 april) op het land van de familie Huizingh achter de Karstenhoeve. Het paasvuur wordt mogelijk gemaakt door medewerking van Loonbedrijf Kleis.

Snoeihout hiervoor kan worden ingeleverd op:
- zaterdag 10 maart tussen 09.00 uur- 12.00 uur en 13.00 uur - 16.00 uur
- zaterdag 17 maart tussen 09.00 uur - 12.00 uur en 13.00 uur - 16.00 uur
- zaterdag 31 maart tussen 09.00 uur - 12.00 uur en 13.00 uur - 16.00 uur

Ga door met lezen van "Snoeihout inleveren voor paasvuur Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
tijdens werkbezoek De Wolden

ZUIDWOLDE - Vrijdag 3 maart was CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik op werkbezoek bij enkele boerderijen bij Zuidwolde. Daarna was zij hoofdgast op een goedbezochte verkiezingsbijeenkomst van CDA De Wolden en CDA Hoogeveen in de Molenhoeve te Echten.


Ga door met lezen van "Annie Schreijer-Pierik laakt lakse overheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
ZUIDWOLDE - Vanuit de NWIP organiseren Theo Joosten en Pauline Hofstra de verdiepingsbijeenkomst “Wat beweegt me?” op vrijdag 16 maart in De Boerhoorn te Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Verdiepingsbijeenkomst 'Wat beweegt me'"

Geplaatst door B S

Tweet This!