'

Mrt 7
Meld je dan aan voor hardlooptraining bij Atlas Sport!

DE WIJK - Heb je zin om te gaan hardlopen maar heb je nog een zetje nodig? Of kun je wel hardlopen en wil je graag werken aan je techniek? Of wil je sneller worden en op 5 juli fluitend de Wiekloop lopen? Doe dan mee met onze hardlooptrainingen!Ga door met lezen van "Wil je (beter) leren hardlopen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
DRENTHE - Het Drents Museum is het eerste museum in het Noorden van het land dat zich heeft aangesloten bij de Museum Plus Bus. Deze bus rijdt speciaal voor groepen ouderen die niet meer in staat zijn zelfstandig een museum te bezoeken. Hiermee krijgt deze doelgroep, dankzij de BankGiro Loterij, de mogelijkheid om een dagje uit te beleven dat van alle gemakken is voorzien. Op dinsdag 6 maart kwam de Museum Plus Bus voor de eerste keer naar het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Drents Museum eerste noordelijke deelnemer Museum Plus Bus "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
DE WIJK - Aan de Muldersweg in Staphorst groeide Quiltpalace en De Wolmand uit haar jasje. Het was voor eigenaresse Gerda Stegeman aanleiding om op zoek te gaan naar een locatie met meer mogelijkheden. Deze vond ze aan het Burg Veenhovenplein 1B in De Wijk. Hier is de luxe handwerkwinkel sinds 28 februari gevestigd.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Quiltpalace en De Wolmand verhuisd naar De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
TokoNip voorheen Blokker: Zo, alles is weer op orde. Klik hier of hieronder voor de folder.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
DRENTHE - In april staat Drenthe bol van de culturele activiteiten tijdens ‘Gekleurd Grijs in Actie!’. In deze actiemaand voor senioren worden in de hele provincie diverse culturele activiteiten aangeboden én het Gekleurd Grijs Festival georganiseerd.

Ga door met lezen van "Gekleurd Grijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 7
BERGHUIZEN - Na de succesvolle aftrap op zondag 28 januari staat op 11 maart de tweede laagdrempelige viering in de kerk in Berghuizen op de rol. Samen met dominee Anja Donker-Kremer bekijken we het verhaal van Ruth.

Ga door met lezen van "Tweede ‘Kerk Zonder Drempel’ in Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!