'

Mrt 8
ZUIDWOLDE - Zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur wordt het inmiddels traditionele studiodebat georganiseerd in de Radio/TV studio aan de Nijverheidsweg in Zuidwolde. Gespreksleider is wederom Marc Veeningen, die ooit zijn medialoopbaan begonnen is als vrijwilliger bij de toenmalige Omroep Zuidwolde en thans werkzaam is als hoofdredacteur bij Omroep Gelderland.

Ga door met lezen van "Studiodebat lijsttrekkers De Wolden live op Streektv"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
DE WOLDEN - De Boekenweek 2018 is van 10 tot en met 18 maart, het viert de natuur. En het boek natuurlijk. Natuur is alomvattend, overal in en om ons heen. Van de diepste zielenroerselen in de menselijke natuur tot aan de kleinste stadsnatuur. Als Moeder Natuur is zij de oorsprong van het leven. We worden overweldigd door haar grootsheid of voelen ons geborgen in haar rust. We zetten haar naar de hand of strijden om haar behoud. ‘En toch is alles wat we doen natuur’, schreef Leo Vroman. Zijn dichtregel is motto bij het thema van de Boekenweek 2018.

Ga door met lezen van "Boekenweek-activiteiten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
RUINERWOLD - Het nieuwe seizoen van Rederijkerskamer UDI staat voor de deur. Sinds januari zijn de spelers twee keer in de week druk aan het repeteren met het blijspel: “ ’n Klap van de meul“. Dit blijspel bestaat uit drie bedrijven en is geschreven door Otto Schartz en Carl Mathern en overgezet naar algemeen dialect door Ben ten Velde. De regie is in handen van Geesje Stapel en Janny Timmerman is de souffleur.


Ga door met lezen van "UDI al druk aan het repeteren voor blijspel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
DE WIJK - Oranjevereniging De Wijk gaat op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart op pad langs de deuren met een bloemenactie. Dit om de kas te spekken voor het Wieker feest. Dit word gehouden van woensdag 4 juli tot zondag 8 juli 2018.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
VEENINGEN - De namen van de bands die op zaterdag 31 maart 2018 gaan optreden in Veeningen zijn bekend. Tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn er optredens van Metallica (The Unforgiven) Foo Fighters (The Foo Tribute) en Jurassic Park.


Jurassic Park is een van de bands die gaat optreden.

Ga door met lezen van "Rocken aan de Bloemberg op 31 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
DE WOLDEN – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde en De Wijk op 15 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 21 maart van 9.30 tot 11.30 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
REGIO - Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

nldoet8A

Ga door met lezen van "NL Doet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 8
ALTEVEER - Met de populariteit van social media biedt internet volop kansen om activiteiten te promoten en onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Dat kan natuurlijk met een tekst en/of een foto, maar een kort filmpje maken, geeft een nóg beter beeld. Een professional inschakelen kost veel geld, maar je kunt het ook gewoon zelf doen.

Ga door met lezen van "Workshop ‘Hoe te vloggen’ in de Alke te Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!