'

Mrt 9
STAPHORST - Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart 2018 is het weer zover; de beurs Wonen&Co in Martiniplaza Groningen. De plek voor woonliefhebbers die inspiratie zoeken om hun huis voorjaarsproof te maken. Op de beurs maakt men kennis met Boer, dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland.

Ga door met lezen van "Het wordt woonzinnig leuk!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
DE STAPEL - Voor wie altijd al eens heeft willen Imkeren is er op donderdag 19 en zaterdag 21 april een snuffelcursus Imkeren. Deze snuffelcursus wordt gegeven bij informatiecentrum 't Ende aan de Stapelerweg 20 in de Stapel. Deze cursus is voor iedereen vanaf 16 jaar die belangstelling heeft voor de bijenteelt, maar de stap nog niet heeft gemaakt om te gaan imkeren.


Ga door met lezen van "Snuffelcursus Imkeren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
DRENTHE - Het Drents Museum toont op zondag 18 maart 2018 de film Generosity of Eye, die Seinfeld-actrice Julia Louis-Dreyfus maakte over haar vader William Louis-Dreyfus. De vorig jaar overleden zakenman heeft zijn privéleven aan twee dingen gewijd: Amerikaanse realistische kunst en onderwijs voor kansarme kinderen in New York. De documentaire laat zien hoe zijn passies in één groot gebaar van liefdadigheid bij elkaar zijn gekomen. De vertoning start om 14.00 in de Statenzaal en is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het museum. Conservator Annemiek Rens geeft een korte inleiding op de film. In de tentoonstelling The American Dream zijn werken uit de kunstcollectie van Louis-Dreyfus te zien.

Ga door met lezen van "documentaire over kunstverzamelaar William Louis-Dreyfus "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
REGIO - In de zomervakantie van 2018 wordt van 20 tot en met 24 augustus weer het sport- en cultuurkamp georganiseerd. Ook dit jaar wordt het kamp gezamenlijk georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeenten Hoogeveen, Westerveld en De Wolden en de jongerenwerkers van Welzijn de Wolden.

Ga door met lezen van "Sport- en cultuurkamp 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
ZUIDWOLDE - Zondag 18 maart kan er tijdens de zondagmiddagactiviteit een paasbakje gemaakt worden in De Boerhoorn te Zuidwolde. O.l.v. Gerrie de Roo wordt er een fleurig stukje gemaakt. U hoeft geen materialen mee te nemen maar als u een snoeischaar heeft is het handig om deze mee te nemen.

Ga door met lezen van "Paasbakje maken in de Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
ECHTEN - Sonja van Gils van basisschool ‘t Echtenest uit Echten heeft gisteren de regionale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in de Wijk Het betrof hier een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaar zal binnenkort Gemeente de Wolden vertegenwoordigen in de Drentse finale. En wellicht wordt zij wel De Nationale Voorleeskampioen 2018.

Ga door met lezen van "Sonja van Gils wint voorleeswedstrijd in gemeente de Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
ECHTEN - Stel uzelf op de hoogte van de meest recente ideeën rondom het aan te leggen Beleefpad, het fietspad van Echten naar Ruinen, en kom dinsdag 13 Maart om 20.0 uur naar de gezamenlijke jaarvergadering in 'D OLde Karke. Tevens zal deze avond de uitreiking van de ´Kei van Echten´ plaatsvinden! U bent allen van harte welkom tijdens deze gezamenlijke jaarvergadering van Ver. Dorpsbelangen Echten, St. Feestcommissie Echten en St. d' Olde Karke!

Geplaatst door B S

Tweet This!