'

Mrt 10
DE WOLDEN - Vorige week ontving gemeente De Wolden het definitieve instemmingsbesluit op het winningsplan de Wijk fase II van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. In dit besluit staat dat het gasveld De Wijk Fase 2 weer in productie wordt genomen door de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (NAM). De gaswinning uit de Wijk Fase 2 zal gebeuren met behulp van stikstofinjectie.

Ga door met lezen van "Vermoedt u schade aan uw woning als gevolg van gaswinning?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
RUINERWOLD - In Ruinerwold wordt op zaterdag 21 april Het Nieuwe Hondencentrum Ruinerwold geopend. Het hondencentrum aan het Oosteinde 46 is eigendom van hondengedragstherapeut Maaike Aanraad. Zij benadrukt dat het geen hondenschool is. Ze houdt zich vooral bezig met honden die druk of angstig zijn of uitvallen naar andere honden. De naam van het nieuwe hondencentrum wordt onthuld door ‘onze Maxima’.


Ga door met lezen van "Maxima opent Nieuw Hondencentrum Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
KOEKANGE - Ondanks afgelaste wedstrijden op de zaterdagen gaf wethouder Jan van ’t Zand, samen met voorzitter Jurrian Barelds, op maandag 5 maart het officiële startsein voor de aanleg van een kunstgrasveld op het sportpark in Koekange voor Vitesse ’63.

Ga door met lezen van "Startsein aanleg kunstgrasveld voetbalvereniging Vitesse’63"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
DE WIJK - Wie zijn de toekomstige volksvertegenwoordigers binnen gemeente de Wolden? Wat vinden zij belangrijk? En wat juist niet? In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseren de Bibliotheken van de Wolden nog een ‘Groet en Ontmoet’-bijeenkomst, van elke partij zal een vertegenwoordiger aanwezig zijn. Ook is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Bibliotheek de Wijk nodigt iedereen uit om langs te komen, kennis te maken en in gesprek te gaan over actuele, lokale onderwerpen op dinsdag 13 maart van 15.00 uur tot 17.00uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
DE WIJK - Jeugdleden actief mee laten praten over het wel een wee van een vereniging. Het gebeurt niet zo vaak. Te weinig, vonden ze bij de 120-jarige Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit de Wijk. Daarom hielden zij op maandag 5 maart een speciale jeugdbijeenkomst.Ga door met lezen van "Jeugd Apollo enthousiast tijdens eerste Jeugdbijeenkomst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
DE WOLDEN - In gemeente De Wolden zijn twee buurtteams gestart. Welzijn De Wolden, Actium, Cosis/Promens-Care, GGZ-Drenthe, Politie, gemeente (zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin) en belangenorganisaties werken samen aan de ontwikkeling van ‘vroegsignalering’. De organisaties hopen dankzij de buurtteams eerder problematiek in de leefomgeving te signaleren en nog beter gezamenlijk aan oplossingen te kunnen werken.

Ga door met lezen van "De Wolden start met twee buurtteams"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10

Geplaatst door B S

Tweet This!