'

Mrt 11
RUINEN - MC'80 Ruinen organiseerde vandaag zondag 11 maart weer de jaarlijkse Off Road Rit. Er was een parcours van ongeveer 46 à 50 kilometer uitgezet in de omgeving van Ruinen.


Alle foto's Jans Schulting bekijken

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
Groet & Ontmoet voor iedereen, ook niet-leden

DE WOLDEN - Tijdens de Groet & Ontmoet-bijeenkomsten kunnen inwoners (leden en niet-leden van de Bibliotheek), kennismaken met kandidaat raadsleden van verschillende politieke partijen. In gemeente de Wolden zijn dat de volgende partijen: Gemeentebelangen, VVD, CDA, PvdA, D66, Christen Unie en GroenLinks.

Ga door met lezen van "Groet & Ontmoet met kandidaat raadsleden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
RUINERWOLD - Op zaterdagmiddag 10 maart is KIOS C1 in haar laatste zaalwedstrijd kampioen geworden. Doordat vier weken terug verloren werd van concurrent KIA uit Koekange moest het uiteindelijk in de laatste wedstrijd gebeuren. En dat deden ze. In een leuke wedstrijd werd met 12-6 van Samen Een C1 gewonnen en kon de kampioenstaart aangesneden worden. Een mooi resultaat voor dit team van trainers/coaches Mariska Wagter, Marlissa Noord en coach Sjors Hein.


Op de foto staand van links naar rechts: Mariska Wagter (trainer/coach), Sabine de Jonge, Karina Hörmann, Fleur Waijboer, Noa Trompetter, Ruben Jonker en Sjors Hein (trainer)
Voorste rij: Anna Kuijer, Renee Scholing, Eva Trompetter, Bram van der Tang

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
DE WOLDEN - Zaterdag 17 maart is het voor de twaalfde keer landelijke compostdag. Ook De Wolden doet weer mee! U kunt die dag tussen 08.30 en 12.30 uur gratis een halve kuub compost (per huisadres) ophalen bij de composteerinrichting aan de Slagenweg (in de buurt van Slagenweg 15) in Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Gratis compost tijdens landelijke compostactie 17 maart "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 11
Maak op zondag 25 maart kennis met tennis

DE WIJK - De tennisvereniging LTV Voorwijk in De Wijk houdt op zondag 25 maart van 11.00 – 13.00 uur een Open Tennisdag. Iedereen is van harte welkom om naar tennis te kijken of om zelf een balletje te slaan. Leden van de vereniging zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en mee de baan op te gaan. Daarnaast zijn trainers van Tennisschool Breakpoint aanwezig tussen 11.00 uur en 13.00. De tennisleraren vertellen je graag alles over de tennissport. Voor kinderen is er deze dag ook een springkussen. Kom naar het tennispark in De Wijk, Wiltenweg 31c. Voor informatie over de vereniging www.ltvvoorwijk.nl

Ga door met lezen van "Ontdek tennis tijdens de Open Dag bij LTV Voorwijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!