'

Mrt 13
HOOGEVEEN - Ilse Top wordt per 1 juni a.s. de nieuwe directeur-bestuurder van RSG Wolfsbos te Hoogeveen. Top is momenteel werkzaam als regiodirecteur van RSG de Borgen in Leek, een onderdeel van de Onderwijsgroep Noord.

Ga door met lezen van "Ilse Top nieuwe directeur-bestuurder RSG Wolfsbos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
REGIO - De bekende pianovirtuoos uit Zwolle, Jan Vayne zal op 25 maart een bijzonder concert geven in het bijzondere Koloniekerkje in Wilhelminaoord. De muziek zal zowel improvisatie met inbreng van het publiek, als meditatieve muziek omvatten. Ook het pas gerestaureerde orgel zal zeker aan bod komen op deze middag.

Ga door met lezen van "Voorjaarsconcert Jan Vayne"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WOLDEN - Wethouder Jan ten Kate geeft op woensdag 14 maart het startsein voor de Nationale Boomfeestdag in De Wolden. Op 14 maart is de 62e editie van Boomfeestdag met als thema ‘Maak ‘t buiten beter’. Kinderen zijn graag buiten. Samen met hen worden op deze dag bomen geplant om zo een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Kinderen worden laagdrempelig betrokken bij natuurontwikkeling. De Stichting Nationale Boomfeestdag organiseert deze dag.


Archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nationale Boomfeestdag in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
RUINERWOLD - Korfbalvereniging KIOS gaat ook dit jaar voor Pasen weer heerlijke broden, koeken en eieren verkopen ter aanvulling van de clubkas. Dit doet de vereniging in samenwerking met Opoe’s Erfenis/Ubak en pluimveebedrijf Ekkelkamp. Deze week (12 t/m 18maart) kunt u de leden aan de deur verwachten. Net als voorgaande jaren zullen dezelfde leden de broden, koeken en eieren weer rondbrengen op goede vrijdag (30 maart).

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WIJK - Paasbroder van Bakkerij Dunnink is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerkingen voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.

Ga door met lezen van "Paasbroder Bakkerij Dunnink verdient Gouden Bekroning"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
Waaronder locatie Dunninghe in de Wijk

DE WIJK - Tijdens de landelijke week van zorg en welzijn (12 tot en met 17 maart 2018) openen verschillende locaties van Zorggroep Noorderboog hun deuren voor belangstellenden.

Ga door met lezen van "Open dag binnen Zorggroep Noorderboog"

Geplaatst door B S

Tweet This!