'

Apr 8
DE WIJK - Op vrijdag 30 Maart hebben we een zeer geslaagd paasontbijt gehad. Een gezellige ochtend met een zeer grote op komst van kinderen. Lekker ontbijten aan een grote maar gezellig gedekte tafel.

Ga door met lezen van "Paasontbijt bij Kleinschalige Kinderopvang Het Uilenbos!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
RUINERWOLD - De drie sponsoren: Acrium uit Ruinerwold, Bouwbedrijf Kuiers uit Meppel en FlexPro uit Nijeveen hebben het damesteam van VCR in een nieuw tenue gestoken. In de aanwezigheid van Arjan Kuiers van Bouwbedrijf Kuiers en Sienette van het Hof van Acrium werd het nieuwe tenue gepresenteerd aan het publiek.


Op de foto ontbreken nog Steven Loef van sponsor FlexPro en speelster Jolanda Tepper.

Ga door met lezen van "VCR Dames in nieuw tenue op naar kampioenschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
REGIO - Op 16 februari hebben Harm Bloemhof, Jan van Marle, Michiel Poolman (Landschap Overijssel) en Jan Paasman uitlopende bollen van de Wilde narcis geplant in een drietal reservaten. Bij de plantplaatsen is ook zaad gezaaid. De bollen en het zaad zijn vorig jaar op diverse plaatsen “geoogst”.

Ga door met lezen van "Wilde narcissen uitgeplant uit Bollenbank: project geslaagd."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DE WIJK - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange start binnenkort weer met historische wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. De eerstvolgende wandelingen vinden plaats op zaterdag 14 april en donderdag 19 april.Ga door met lezen van "Wandeling langs historische plaatsen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DE WIJK - De bekendste taxichauffeur van De Wiek, Jannes Prins had zich vrijdagavond waarschijnlijk geen mooier verjaardagscadeau kunnen wensen dan een reünie met alle oud personeelsleden van Taxi Prins. Jannes die zondag 8 april 75 jaar hoopt te worden, werd totaal verrast door ruim veertig oudgedienden.
foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jannes Prins in het zonnetje gezet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
KOEKANGE - Huisartsenpraktijk Koekange organiseert op donderdag 19 april tussen 14:00 en 17:00, een markt over gezonde leefstijl. Op deze markt wordt u geïnformeerd over chronische aandoeningen, gezonde voeding, stoppen met roken en gezond bewegen. Tevens is er de start van het wandelprogramma Elke stap telt in Koekange.

Ga door met lezen van "Gezondheidsmarkt Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!