'

Apr 9
DE WIJK - Afgelopen weekend is er weer volop bedrijvigheid geweest bij zwembad de Slenken. Als alles volgens plan verloop wordt komende vrijdag de airtrampoline geplaatst. Op zaterdag 28 april gaat het zwembad weer open. Zwemabonnementen zijn vanaf heden te bestellen. Wie voor 6 mei bestelt kan profiteren van een aantrekkelijke korting.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
DRENTHE - Tien Drentse kunstenaars mogen de komende weken deelnemen aan een serie masterclasses in het kader van het beeldend kunstproject Identitijd. De kunstenaars zijn zondag 8 april in CBK Emmen door een jury en het publiek geselecteerd uit 110 deelnemers. Naast coachings en workshops werken de geselecteerde deelnemers, met tien kunstenaars die in Overijssel zijn geselecteerd, aan een nieuwe expositie die in september te zien is. Het talentontwikkelings-project Identitijd is een initiatief van Stichting Beeldruimte en Stichting Kunst & Cultuur.

Ga door met lezen van "Tien Drentse kunstenaars doen mee masterclasses Identitijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
DE WIJK - Sinds 5 jaar organiseert een groep kunstenaars uit het Reestdal in het voorjaar 'Ateliers in Bedrijf'. De kunstenaars zijn aan het werk en geven uitleg over de gebruikte technieken. Dit jaar kun je ook zelf een kunstwerk maken! Ateliers in Bedrijf is te bezoeken van 13 t/m 29 april op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ateliersinbedrijf.nl.


Bert-Denneman-geeft-demonstratie-patineren

Ga door met lezen van "‘Ateliers in Bedrijf!’ in het Reestdal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
20 april in woonwijkcentrum Holdert Emmen

DRENTHE - K&C organiseert op vrijdag 20 april in woonwijkcentrum Holdert in Emmen het Gekleurd Grijs Festival. Het gratis toegankelijke evenement voor senioren en hun familie biedt optredens, voorstellingen, workshops, presentaties en exposities. Het festival is van 13.30 tot 19.00 uur en start met de danstheatervoorstelling “Kijk mij nou”. Een voorstelling gemaakt door choreograaf Selmar Jurian met senioren en jongeren uit Erica en omgeving. De presentatie is in handen van Jacques d’Ancona, ambassadeur van Gekleurd Grijs.

Ga door met lezen van "Gekleurd Grijs Festival voor senioren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
DE WIJK - Op de A28 bij De Wijk is maandagochtend een vrachtwagen met autobanden gekanteld. De wagen ligt op de kant in de berm van de weg. Over de oorzaak is niets bekend. Door het ongeval is er een file van ruim drie kilometer ontstaan.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
REGIO - Wilt u ook graag een mooie wand met kalkverf of betonlook? Dat is mogelijk met de verf van Pure & Original! En weet u wat helemaal ideaal is? U kunt het gewoon zelf aanbrengen. Wilt u leren hoe? Op zaterdag 28 april komt Pure & Original verfworkshops geven bij Boer Staphorst.

Ga door met lezen van "Ga zelf aan de slag met Pure & Original bij Boer Staphorst!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
DE WOLDEN - Op vrijdag 13 april om 19.00 u. is het zover! De vierde editie van de Wolden’s got talent wordt gehouden in ‘t Neie Punt in Ruinen. Er staan 12 acts op het programma, waarin 29 kinderen hun best gaan doen om het publiek te vermaken met hun act.

Ga door met lezen van "De Wolden'Got Talent van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 9
RUINERWOLD - Onder zomerse weersomstandigheden begon in het mooie Ruinerwold de wedstrijd tussen Kios en DOT. Het is een treffen tussen de koploper Kios en gedeeld laatste plaats bezetter, DOT.
Het eerste wapenfeit kwam van de gasten, maar Kios wist dit direct te pareren.

Ga door met lezen van "Kios wint eenvoudig van DOT"

Geplaatst door B S

Tweet This!