'

Apr 12
DRENTHE - Alexander Pechtold, voorzitter Tweede Kamerfractie D66, is benoemd als nieuw lid in de Raad van Toezicht van het Drents Museum in Assen.

Ga door met lezen van "leAlexander Pechtold nieuw lid Raad van Toezicht Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
Afkeur PMD-verpakkingen gaat inwoner geld kosten

DE WOLDEN - Bijna wekelijks worden vrachtwagens vol PMD-verpakkingen uit De Wolden afgekeurd. Ingezameld Plastic-, Metaalverpakkingen en Drankkartons worden naar Suez in Emmen gebracht, waar het gekeurd wordt. Wethouder Jan van ’t Zand: “Daar wordt regelmatig geconstateerd dat ons PMD zwaar vervuild is met verkeerd afval.

Ga door met lezen van "De Wolden luidt noodklok:"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden heeft financieel een goed jaar achter de rug. In 2017 hield de gemeente ongeveer € 1,5 miljoen over op de begroting. Dat staat in de Jaarrekening 2017.

Ga door met lezen van "Jaarverslag gemeente: 2017 goed financieel jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WIJK - De klaverjascompetitie seizoen 2017/2018 zit er weer op bij café de Wiekslag in De Wijk. Elke maandag wordt er door bijna 30 personen een kaartje gelegd. Hierbij zijn vlees en geldprijzen te winnen. Maandagavond werden de winnaars van het afgelopen seizoen dat van september tot april duurt bekend gemaakt. 1e prijs Albert Hester, 2e prijs Albert Vogelzang, 3e prijs Eefje de Vries en 4e prijs J.G Scheper.Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WIJK - Op zaterdag 21 april organiseert Atlas Sport een sportmarathon om geld op te halen voor de stichting Helden van Martijn. Deze stichting is opgericht om geld in te zamelen voor een behandeling die het ziekteproces van Martijn Witte kan vertragen.

Ga door met lezen van "Sportieve marathon bij Atlas Sport voor ALS "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DRENTHE - Het is alsof je rondstruint in een sprookjesachtige bazaar in Isfahan en stuit op allerlei exclusieve koopwaar. In de grote archeologische tentoonstelling Iran – Bakermat van de beschaving staan bezoekers vanaf 17 juni oog in oog met circa 200 unieke vondsten uit Iran. Aan de hand van kleitabletten met spijkerschrift, gouden drinkbekers en sieraden, bronzen wapens en prachtig beschilderd aardewerk volg je het spoor van de geschiedenis van een van de oudste en meest bijzondere culturen ter wereld.

Ga door met lezen van "Iran – Bakermat van de beschaving"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
ZUIDWOLDE - Het is bijna de derde zaterdag in april: dus Stiggeltiesdag! Kom dus op 21 april tussen 11.00 en 16.00 uur naar Museum De Wemme in Zuidwolde. De toegangsprijs is deze speciale dag maar € 2,00. Voor dit bedrag zijn de nieuwe tentoonstelling en de voorjaarsmarkt te bezoeken. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De Museumkaart en geldige vrijkaarten worden geaccepteerd.


Ga door met lezen van "Stiggeltiesdag in Museum De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!