'

Apr 13
RUINERWOLD - De dames staan nog steeds ruimschoots bovenaan in de 2e klasse N van de Nevobo en het kampioenschap kan vrijdagavond in eigen huis beslist worden. Vrijdag de 13de om 19:30 uur is de laatste thuiswedstrijd in sporthal Buddingehof en dan moet de beslissing eigenlijk vallen. Dus kom allemaal kijken en onze dames aanmoedigen. Spanning en sensatie gegarandeerd!!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
RUINERWOLD – In Ruinerwold wordt op zaterdag 21 april Het Nieuwe Hondencentrum Ruinerwold geopend. Het hondencentrum aan het Oosteinde 46 is eigendom van hondengedragstherapeut Maaike Aanraad. Zij benadrukt dat het geen hondenschool is. Ze houdt zich vooral bezig met honden die druk of angstig zijn of uitvallen naar andere honden. De naam van het nieuwe hondencentrum wordt onthuld door ‘onze Maxima’.

Ga door met lezen van "Maxima opent Nieuw Hondencentrum Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
STAPHORST - Op zaterdag 21 april komt de verfdokter van Sigma verfadvies geven bij Boer Staphorst. Voor alle vragen over het schilderen van het huis aan de binnen- en buitenkant kunt u bij de verfdokter terecht.


Ga door met lezen van "Advies van de Sigma verfdokter bij Boer Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
Ondergoedlezing door de jaren heen’ Door Wietze van Houten

DE WIJK - Nostalgische gevoelens wellen dan ook regelmatig op bij het zien van alweer een stuk antiek ondergoed, wat b.v. oma ook had. Enne….weet je nog van die kriebelhemden?
Waar: Ontmoetingscentrum de Havezate Dorpsstraat 78 De Wijk. Wanneer: Woensdag 30 mei 2018. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 6.00 (incl.1 koffie en 1 consumptie)

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
DE WIJK - Terwijl het voorjaar in de lucht hangt, de vogeltjes druk aan het nestelen zijn en de voetbalcompetitie voorzichtig naar het einde sluipt,heeft de Supporters Vereniging gemeend om tijdens de wedstrijd van Wacker 1 tegen Ruinen 1 op zondag 15 april wederom iets rondom de wedstrijd te organiseren.

IMG_8358A
archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Supporters Vereniging v.v. Wacker pakt uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
REGIO - In het weekend van 21 en 22 april organiseren Landschapsbeheer Drenthe en Het Drentse Landschap samen met Nederland Zoemt de eerste Nationale Bijentelling. Iedereen wordt opgeroepen om mee te doen aan dit landelijk onderzoek door in de tuin gedurende een half uur bijen te tellen. Dit onderzoek is nodig omdat het niet goed gaat met wilde bijen.Ga door met lezen van "Eerste Nationale Bijentelling op 21 en 22 april"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
FORT - Elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop eigengemaakte soep kan in Fort op 24 april, ook is er zelfgebakken brood en boerenkaas afkomstig uit het dorp. Onder-ons bij de soep is inmiddels een begrip geworden. Gezellig met elkaar eten en samen in gesprek in het dorpshuis De Snikke. De inloop is vanaf 12.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, de richtprijs is € 3,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotte Koolhof: lottekoolhof@welzijndewolden.nl of 0528-378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!