'

Apr 14
REGIO - Op donderdag 19 april 2018 hoopt dr. A. Huijgen (CGK) in Nieuwleusen (Maranathakerk, Burg. Van der Grondenstraat 73) een lezing voor de Leusense Conferentie te verzorgen. Dr. Huijgen hoopt met ons stil te staan bij ‘De drie-enige God in het Oude Testament’. Aanvang 20.00 uur.

Ga door met lezen van "Lezing Leusense Conferentie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
OOSTEINDE - In een bomvol café Oosteinde trad op 11 april voor ons op de band HowsaGoin!. 'HowsaGoin!' is een Ierse groet die betekent “hoe gaat het met je?” Ze brengen vooral Ierse- en Folk muziek, maar maken ook uitstapjes naar andere genres zoals pubsongs, ballads en wat verder zoals voorbij komt tot 'twee emmertjes water halen' aan toe, maar wel in een mooie muzikale verpakking! Een wereld aan instrumenten werden gebruikt zoals een blokfluit, mondharmonica, verschillende gitaren, een ukelele te veel om volledig te zijn.

Ga door met lezen van "Verslag optreden van HowsaGoin! Vrouwen van Nu"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
DE WIJK - Op zondag 22 april kunt u meedoen met de ochtendwandeling ‘Pluk de dag!’ in het prachtige Reestdal onder leiding van yogadocent Marijke en wildplukster Olga. De dames organiseren deze wandeling in samenwerking met Het Drentse Landschap. De wandeling start om 7.00 uur bij het Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Bij terugkomst rond 9.00 uur staat een heerlijk ontbijt klaar. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. Kijk voor meer informatie op www.drentslandschap.nl onder activiteiten.

Ga door met lezen van "Ochtendwandeling Pluk de dag!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
DE WIJK - Het Vrouwenkoor Meander is in november 1996 opgericht door enkele enthousiaste bestuursleden van De Plattelandsvrouwen afdeling de Wijk. Na tien jaar ging het koor, even enthousiast als daarvoor, verder onder eigen beheer en de naam: het Vrouwenkoor Meander.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Meander geeft concert met popkoor Voices4U"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
STAPHORST - Zaterdag 5 mei vindt u Foto Frans Nooren, Uw Slager Buitenhuis en Boer Staphorst gezamenlijk op de parkeerplaats van Frans Nooren in Staphorst. De drie winkels organiseren samen een BBQ-dag.

Ga door met lezen van "Smokey Goodness BBQ-dag"

Geplaatst door B S

Tweet This!