'

Apr 15
DE WIJK - Deze week is het bericht naar buiten gekomen dat de kinderopvang, bso en peuterspeelzaal van Doomijn op korte termijn moet sluiten in De Wijk. Het kwam voor ons als ouders onverwachts. Het huidige concept is goed en sluit aan bij onze wensen. De kinderen hebben het erg naar hun zin bij de leidsters. Wij vinden het opheffen van de locatie daarom een gemis voor De Wijk.

Ga door met lezen van "“Doomijn peuterspeelzaal, bso en kinderopvang dicht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
RUINEN - Het straten en maten volleybal in Ruinen is gisteravond in een spannende finale gewonnen door team "Doe Maar Raak”.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
KOEKANGE - Huisartsenpraktijk Koekange organiseert op donderdag 19 april tussen 14:00 en 17:00, een markt over gezonde leefstijl. Op deze markt wordt u geïnformeerd over chronische aandoeningen, gezonde voeding, stoppen met roken en gezond bewegen. Tevens is er de start van het wandelprogramma Elke stap telt in Koekange.

Ga door met lezen van "Gezondheidsmarkt Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
KOEKANGE - Walking Football zit sterk in de lift. Hoezo stoppen met voetbal na je 55e. Heerlijk een balletje trappen met een paar aangepaste regels en op een kleiner veldje. Goed voor de conditie en de gezelligheid.

Ga door met lezen van "Walking Football toernooi Vitesse ’63"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
DE WIJK - De zon begint weer te schijnen, de tuinen worden weer voorjaars klaar gemaakt en daarom verkoopt Apollo op 24 april ook dit jaar bloemen. De leden zullen langskomen met Spaanse margrieten, geraniums, hanggeraniums, lobelia’s en bakjes met petunia’s. Wilt u verzekerd zijn van bloemen, dan kunt u uw bestelling naar info@apollodewijk.nl versturen.

Geplaatst door B S

Tweet This!