'

Apr 16
DE WIJK - De aankondiging van deze wedstrijd zou doen vermoeden, dat de spanning er vanaf zou stralen. Nou vergeet het maar! Het was een soort zomeravond voetbal, waarbij beide ploegen lieten blijken niet meer in kampioensaspiraties te geloven. Ruinen begon duidelijk beter aan deze wedstrijd en men nam dan ook, zeker verdiend, een 1 – 0 voorsprong. Wacker worstelde zich daarna naar voren, doch het spelniveau daalde per minuut. “Lange halen vroeg thuis”, was het motto.Ga door met lezen van "Ruinen wint de derby tegen Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 16
BERGHUIZEN - Op zondag 22 april is alweer de derde laagdrempelige viering in de kerk in Berghuizen aan de beurt. Het thema is deze maal: “Wat doe jij?” Met dit thema wordt onder andere voortgeborduurd op het verhaal van Ester, waar vrijdagavond en zaterdagavond tevoren in deze zelfde kerk een musical over is opgevoerd.

Ga door met lezen van "“Wat doe jij?” thema 3e Kerk zonder Drempel-viering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 16
RUINERWOLD - De dames van volleybalvereniging VCR uit Ruinerwold zijn kampioen geworden in de 2e klasse van de nevobo competitie. Met nog 1 wedstrijd te gaan en 10 punten voorsprong op de nr. 2, is het een feit, VCR is KAMPIOEN en gaat volgend seizoen uitkomen in de 1e klasse.


Op de foto ontbreken nog Lisa Grubben en Ellemijn Wagter.

Ga door met lezen van "VCR Dames Kampioen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 16
RUINERWOLD - Het waren lekkere weersomstandigheden in Almelo voor de kraker AKC - Kios. Akc staat 3e met vier punten achterstand op koploper Kios. Bij winst voor de Spekbraanders haken de rood/witten uit Almelo af voor het kampioenschap. Jurgen Lucas begon in de basis op de plek van Ernst Kuik. Hij heeft een blessure opgelopen met de training. Het gaat gelukkig wel weer de goede kant op.

Ga door met lezen van "AKC-Kios was een spannende kraker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 16
RUINERWOLD - Fleur van Norden is nog maar sinds 1 februari actief in Ruinerwold met haar salon Huid 365 maar ze timmert nadrukkelijk aan de weg. Op vrijdag 20 april tussen 11.00 en 16.00 uur is er een zgn. Open Dag waarmen een gratis huidscan en een persoonlijk advies krijgt.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Open Dag bij Huid 365 in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!