'

Apr 17
in Drents Museum in 2019

DRENTHE - Na de tentoonstellingen over de Drentse blueslegende Harry Muskee in 2016 en amateurarcheoloog Tjerk Vermaning (vanaf 8 juli 2018 te zien) wijdt het Drents Museum vanaf februari 2019 een grote expositie aan nog zo’n opvallende Drent: zijspancoureur Egbert Streuer. De tentoonstelling is een eerbetoon aan onbetwist Nederlands meest succesvolle motorcoureur die bovendien volgend jaar 65 jaar wordt.

Ga door met lezen van "Egbert Streuer op poleposition "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
REGIO - Voor de derde keer op rij heeft een team van RSG Wolfsbos de Scholencompetitie van de Cascaderun in Hoogeveen gewonnen. Adam Hourmat Allah, Caleb Hoogeveen, Bart Koster, Abdul Rahman Alhurbali en Ruben de Groote mogen zich de beste vijf noemen van de ruim 200 leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Hoogeveen die afgelopen zondag 15 april mee deden aan dit sportieve evenement.

Ga door met lezen van "RSG Wolfsbos wint Scholencompetitie Cascaderun 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
DE SCHIPHORST - Camping De Havixhorst, gelegen in het schitterende Reestdal tussen de Wijk en Meppel, is per 1 april overgenomen door Martin Severein. Martin is gedurende de periode 2009 tot en met 2016 beheerder geweest en heeft om moverende redenen de camping in eigen beheer genomen.

Ga door met lezen van "Martin Severein neemt camping De Havixhorst over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
RUINERWOLD - Afgelopen zondag mocht Ruinerwold voor het eigen publiek proberen een stunt te realiseren. De gedoodverfde titelkandidaat VKW kwam op bezoek om een volgende stap richting de titel te zetten. Ruinerwold was gewaarschuwd, want een week eerder speelde VKW de nummer twee op de ranglijst, Dedemsvaart, helemaal zoek en boekte een 6-0 overwinning. Ruinerwold verloor daarentegen al vijf wedstrijden op rij niet meer en had zeker vertrouwen in een goed resultaat.

Ga door met lezen van "Ruinerwold pakt geen bonuspunten tegen VKW"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
KOEKANGE - De walking footballers van Vitesse’63 hebben van Prewest nieuwe tenues en trainingspakken gekregen. Vitesse’63 en spelers zijn erg blij met deze actie.


De Vitesse’63 Old Stars met Luuk Jan Boverhof van Prewest.

Ga door met lezen van "Prewest steekt Vitesse’63 Old Stars in het nieuw"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
met Wetenschap & Techniek Café in Tiendeveen

REGIO - Op donderdag 7 juni a.s. organiseren RSG Wolfsbos en Stichting Bijeen, in Tiendeveen, een W&T-café voor leerkrachten, leidinggevenden van PO en docentenonderbouw van VO. Een W&T-café is een informele bijeenkomst waar leerkrachten en leidinggevenden van verschillende scholen elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen rond wetenschap en techniek met elkaar kunnen delen. Het onderwerp van dit W&T-café is ‘Techno 21’, techniek en wetenschap binnen het onderwijs in de 21ste eeuw.

Ga door met lezen van "Techniekweek Drenthe start 7 juni "

Geplaatst door B S

Tweet This!