'

Apr 18
RUINERWOLD - Ook in het nieuwe seizoen 2018 zal het op 4 zaterdagen weer een drokte van belang zijn bij De Karstenhoeve. Op zaterdag 5 mei zal de familie Karsten de baanderdeuren weer openen om een inkijkje te geven in het boerenleven anno 1920.


Ga door met lezen van "Boerendrokte bij Museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
IJHORST/DE WIJK - Al jaren is er een bijzondere verhouding tussen de dorpen IJhorst en de Wijk. Zo zijn IJhorst en de Wijk één kerkdorp over de provincie- en gemeentegrens heen. Men is door de nauwe onderlinge banden op elkaar aangewezen. De IJhorster gemeenschap past gevoelsmatig meer bij de mentaliteit van de Wijk en voelt zich minder verbonden met de Staphorster gemeenschap. IJhorst is een hechte dorpsgemeenschap die al jaren vele activiteiten in het eigen dorp weet te organiseren.

Ga door met lezen van "Ben jij bereid De Reest over te steken? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 14 april was de sporthal in Zuidwolde met ruim 200 aanwezigen volledig gevuld voor een wervelend concert van muziekvereniging Woudklank. In verschillende stijlen qua muziek, kleding en met bijzondere lichteffecten lieten alle 5 orkesten van zich horen. Het optreden met als thema ‘stijlvol’ was het jaarconcert dat de vereniging speciaal voor haar donateurs, maar ook voor andere belangstellenden gaf.


Ga door met lezen van "Wervelend concert muziekvereniging Woudklank"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DE WIJK - Woensdagavond 25 april organiseert de projectgroep ‘Dorpsstraat de Wijk’ samen met gemeente De Wolden een inloopavond voor het project Herinrichting Dorpsstraat de Wijk. Na de voorbereiding in 2017 met de projectgroep bestaande uit ondernemers en inwoners van het dorp en medewerkers van de gemeente, start binnenkort het traject voor de ‘nieuwe’ Dorpsstraat. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur in Ontmoetingscentrum De Havezate.

Ga door met lezen van "Inloopavond herinrichting Dorpsstraat de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
REGIO - Burgemeester Loohuis en Gert Bolkesteijn hebben 11 april een bezoek gebracht aan de Internationale Schakel Klas-afdeling van RSG Wolfsbos te Hoogeveen. De bezoekers lieten zich informeren over de actuele ontwikkelingen van de Internationale Schakelklas (ISK) en kregen een uitgebreide rondleiding langs de klassen.

Ga door met lezen van "Burgemeester Loohuis bezoekt ISK-afdeling RSG Wolfsbos "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18

Geplaatst door B S

Tweet This!