'

Apr 19
DE WIJK - Zondag 13 mei aanstaande geven Popkoor Voices4U uit Havelte en Vrouwenkoor Meander uit De Wijk een gezamenlijk concert in de Clemenskerk in Havelte. Onder de titel “The Best Off” brengen de koren de mooiste en favoriete liedjes uit hun repertoire ten gehore. Het samen optreden van een popkoor en een vrouwenkoor geeft een bijzonder resultaat en een afwisselend programma.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Concert Popkoor Voices4U en Vrouwenkoor Meander"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
DRENTHE - De Amerikaanse artiest Stephen Griffith komt op zondag 29 april 2018 naar het Drents Museum om een concert te geven vol Amerikaanse volksmuziek en geschiedenis. The American Dream: The Garden of Forking Paths is een persoonlijk optreden vol liederen, voordrachten en ook verhalen uit zijn eigen leven. Het programma begint om 14.00 uur in de Statenzaal en is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Concert Amerikaanse folksinger Stephen Griffith "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
LINDE - Het was een groot succes, zaterdag 14 april in Linde. In totaal zijn er 18 taarten naar het Dorpshuis gebracht en door een 4-koppige jury beoordeeld op smaak, originaliteit en creativiteit.


Ga door met lezen van "Heel Linde Bakt groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
RUINERWOLD - Korfbalvereniging KIOS uit Ruinerwold heeft een nieuwe sponsor voor het 4e seniorenteam gevonden. Dit in de vorm van verbouwbedrijf Westenbrink uit Ruinerwold. Westenbrink heeft ervoor gezorgd dat het 4e team voorzien is van nieuwe shirts, trainingspakken en sporttassen.Ga door met lezen van "Westenbrink nieuwe sponsor 4e seniorenteam Kios"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
RUINERWOLD - Zondag 22 april om 15.00 uur zal het Meppeler Kamerkoor Cigale o.l.v. Marion Bluthard “Jesu, meine Freude” van Johan Sebastian Bach uitvoeren in de Hervormde kerk van Ruinerwold, Blijdenstein. Celliste Corien Kok en organist Mannes Hofsink zullen het publiek in de goede ‘barokstemming’ brengen. Marion Bluthard zal een aantal muzikale geheimen onthullen en ds. Roelof Kloosterziel zal een kleine theologische uitleg geven. Iedereen is van harte welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!