'

Apr 30
RUINERWOLD - Dart liefhebbers uit Ruinerwold kunnen binnenkort weer strijden tegen elkaar tijdens het Koppeldarttoernooi in Ruinerwold. Op zaterdag 19 mei staat dit toernooi gepland. Opgave is vanaf heden mogelijk bij café Centraal te Ruinerwold. Aanvang van dit toernooi is 19.00. De zaal zal vanaf 19.30 al geopend zijn. Het inschrijfgeld, tien euro is tevens het prijzengeld. Opgave en informatie 0522 48 2424.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
IJHORST/DE WIJK - Ook dit jaar doet de Protestantse Gemeente IJhorst-de Wijk wij weer mee met het Feest van de Geest. Feest van de Geest is een tweejaarlijks evenement van inspiratie en bezinning waarbij hedendaagse kunst, de architectuur van kerkgebouwen en de eigentijdse boodschap van Pinksteren centraal staan.

Ga door met lezen van "Feest van de Geest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
DE WIJK - Cas, Teun, Edwin en Eugene gaan op 7 juni de Alpe d'Huzes beklimmen en hun bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Ze doen dit ieder met hun eigen motivatie in het team 'De Drentse mannen met de Hamer.'

Ga door met lezen van "Fietsen in de strijd tegen kanker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
DRENTHE - Het nieuwe vaarseizoen is weer van start. Brug- en sluiswachters staan sinds begin april klaar om de vaarrecreanten in Drenthe te ontvangen en te bedienen. Bij binnenkomst van de provincie ontvangt elke schipper de nieuwe Vaarroutekaart Drenthe. In deze handzame vouwkaart staat alles wat de vaarrecreant in Drenthe nodig heeft.

Ga door met lezen van "Nieuwe kaart Drentse vaarwegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
‘Ik wil plezier en prestatie combineren’

DE WIJK - Theo van ’t Zand uit Staphorst staat het nieuwe seizoen als hoofdtrainer van vv Wacker voor de groep. De 43 jarige oefenmeester 2 is op dit moment nog trainer van USV Nieuwleusen. En maakt daar het seizoen af. In de vijf jaren die hij werkzaam was in Nieuwleusen promoveerde de club van de 5e naar de 3e klasse.


Ga door met lezen van "Theo van ’t Zand heeft zin aan nieuwe uitdaging bij VV Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
RUINEN - De Stichting Historie van Ruinen opent de deuren van Museumboerderij Pasmanshuus voor het publiek op dinsdag 1mei. De boerderij is weer spic en span door het vele werk van de vrijwilligers. Tijdens de winterstop is er een weidewagen opgeknapt en ook heeft ‘Olde Berend’, de oude wals van de voormalige gemeente Ruinen, een mooi plaatsje gekregen achter de Museumboerderij. Het museum heeft een groot aantal strijkijzers gekregen, deze zijn te zien in de keuken. Verder heeft een Drents kabinet een plaatsje gekregen.

Geplaatst door B S

Tweet This!