'

Mei 3
STAPHORST - Zaterdag 5 mei vindt u Foto Frans Nooren, Uw Slager Buitenhuis en Boer Staphorst gezamenlijk op de parkeerplaats van Frans Nooren in Staphorst. De drie winkels organiseren samen een BBQ-dag.

Ga door met lezen van "Smokey Goodness BBQ-dag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 3
Nieuwste cijfers bekend!

DRENTHE - Vandaag is de tweede editie van de leefbaarheidsmonitor Drenthe gepresenteerd door Trendbureau Drenthe. De monitor is overhandigd aan Henk Jumelet, Gedeputeerde Provincie Drenthe. Het langer zelfstandig thuis blijven wonen voor de steeds ouder wordende Drentse bevolking heeft in deze uitgave specifieke aandacht gekregen.

Ga door met lezen van "Hoe staat het met de leefbaarheid in Drenthe?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 3
RUINERWOLD - Het bestuur van Stichting Zomerfeest Ruinerwold nodigt belangstellenden uit voor het bijwonen van de 4 mei herdenking in Ruinerwold. De herdenking vindt plaats in de Hervormde kerk, Blijdenstein 3 te Ruinerwold en begint om 19.30 uur.

Ga door met lezen van "4 mei herdenking 'vrijheid geef je door'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 3
OOSTEINDE - Oosteinde organiseert een ontmoetingsdag voor inwoners en ondernemers. Op 26 mei 2018 staat Ontmoet Oosteinde gepland. Lokale ondernemers presenteren zich tijdens deze ontmoetingsdag met allerlei activiteiten. Het doel is dat inwoners en ondernemers elkaar beter leren kennen en daardoor beter weten te vinden, zodat inwoners vaker kiezen voor lokale producten of diensten. Eén van de activiteiten is de ‘Social Sofa’. Dit is een bank die inwoners gaan mozaïeken.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 3
DE WIJK - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange verzorgt historische wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. Maak kennis met de verhalen achter het de kerk van IJhorst, Dickninge en Voorwijk.

Reestdal (2)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Avondwandeling langs historische plaatsen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 3
Met vergroten naamsbekendheid

DE WOLDEN - Het Oranje Fonds helpt DeWoldenvervoert bij het krijgen van meer naamsbekendheid. DeWoldenvervoert verzorgt vervoer voor mensen die minder mobiel zijn en waarvoor familie, buren en vrienden niet (altijd) voor het gewenste vervoer kunnen zorgen. ‘Helaas bereiken wij nog te weinig inwoners van Hoogeveen die dit vervoer nodig hebben’, aldus Thom de Bont van DeWoldenvervoert.

Ga door met lezen van "Oranje Fonds helpt DeWoldenvervoert"

Geplaatst door B S

Tweet This!