'

Mei 4
ZUIDWOLDE - Hippisch De Wolden staat aan de vooravond van het eerste lustrumjaar. Sinds de start in april 2014 is de koepel van paardensportevenementen in De Wolden een begrip geworden tot ver buiten de gemeente. Dit jaar staan vier evenementen op de agenda, alleen de Paarse Paardendagen in Ruinen slaan door omstandigheden een jaartje over.


Ga door met lezen van "Hippisch De Wolden bewijst meerwaarde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
IJHORST - Op maandag 7 mei 2018 wordt de maandelijkse ledencontactvergadering van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” gehouden. Aanvang om 20.00 uur bij KroKo MultiPunt, Heerenweg 42 in IJhorst. Na de pauze geeft Jan Knol van Vogelbescherming een presentatie over de huiszwaluw. Vogelbescherming en Sovon kiezen elk jaar een vogelsoort om deze meer aandacht te geven. 2018 Is uitgeroepen tot het Jaar van de Huiszwaluw. Zowel leden als niet-leden zijn weer van harte welkom bij KroKo MultiPunt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
DRENTHE - Het is alsof je rondstruint in een sprookjesachtige bazaar in Isfahan en stuit op allerlei exclusieve koopwaar. In de grote archeologische tentoonstelling Iran – Bakermat van de beschaving staan bezoekers vanaf 17 juni oog in oog met circa 200 unieke vondsten uit Iran. Aan de hand van kleitabletten met spijkerschrift, gouden drinkbekers en sieraden, bronzen wapens en prachtig beschilderd aardewerk volg je het spoor van de geschiedenis van een van de oudste en meest bijzondere culturen ter wereld.

Ga door met lezen van "Iran - Bakermat van de beschaving"

Geplaatst door B S

Tweet This!