'

Mei 4
ZUIDWOLDE - Hippisch De Wolden staat aan de vooravond van het eerste lustrumjaar. Sinds de start in april 2014 is de koepel van paardensportevenementen in De Wolden een begrip geworden tot ver buiten de gemeente. Dit jaar staan vier evenementen op de agenda, alleen de Paarse Paardendagen in Ruinen slaan door omstandigheden een jaartje over.


Ga door met lezen van "Hippisch De Wolden bewijst meerwaarde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
IJHORST - Op maandag 7 mei 2018 wordt de maandelijkse ledencontactvergadering van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” gehouden. Aanvang om 20.00 uur bij KroKo MultiPunt, Heerenweg 42 in IJhorst. Na de pauze geeft Jan Knol van Vogelbescherming een presentatie over de huiszwaluw. Vogelbescherming en Sovon kiezen elk jaar een vogelsoort om deze meer aandacht te geven. 2018 Is uitgeroepen tot het Jaar van de Huiszwaluw. Zowel leden als niet-leden zijn weer van harte welkom bij KroKo MultiPunt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
RUINEN - Waar ga je naar toe als je een nieuw brilmontuur zoekt? Naar een grote winkelketen of een zelfstandige opticien. Kies je voor kwaliteit en service, of is de prijs belangrijker! Voor brilkopers is het soms een dilemma. Dat geldt zeker niet voor Cok Holverda van Optiek Ruinen. Al 12 ½ jaar is hij gevestigd aan de Oosterstraat 2.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Optiek Ruinen gaat voor kwaliteit en exclusiviteit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
DRENTHE - Het is alsof je rondstruint in een sprookjesachtige bazaar in Isfahan en stuit op allerlei exclusieve koopwaar. In de grote archeologische tentoonstelling Iran – Bakermat van de beschaving staan bezoekers vanaf 17 juni oog in oog met circa 200 unieke vondsten uit Iran. Aan de hand van kleitabletten met spijkerschrift, gouden drinkbekers en sieraden, bronzen wapens en prachtig beschilderd aardewerk volg je het spoor van de geschiedenis van een van de oudste en meest bijzondere culturen ter wereld.

Ga door met lezen van "Iran - Bakermat van de beschaving"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
REGIO - Het staat vast dat het gezond is om dagelijks een flinke hoeveelheid water te drinken, maar hoeveel drink je nu juist best? Te weinig is niet goed en te veel ook niet. De Amerikaanse Mayo Clinic heeft nu voor mannen en vrouwen daarom het ideale gemiddelde aantal glazen vastgelegd en er bestaat zelfs een formule die je op weg kan helpen.

Ga door met lezen van "Hoeveel water moet je nu eigenlijk drinken per dag?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
ECHTEN - Huus met de Belle in Echten heeft momenteel een tekort aan vrijwilligers. Het is een plattelandswinkel die geheel gerund wordt door vrijwilligers. Er worden mooie spullen verkocht die veelal zelfgemaakt zijn, bijvoorbeeld keramieken en bronzen beelden, schilderijen en sieraden. Het is een gezellige winkel waar de vrijwilligers altijd klaar staan. Verder is Huus met de Belle ook een informatiewinkel voor onder andere fiets- en wandelroutes en andere attracties in de omgeving. Op dit moment is er een tekort aan vrijwilligers. Wie zin heeft om te helpen kan naam en telefoonnummer doorgeven tijdens de openingsuren van Huus met de Belle (13.00 – 16.00 uur), (0528) 250806 of huus141@hetnet.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!