'

Mei 5
DRENTHE - Een verrassend mooie tocht langs bijzondere plekken die verbonden zijn aan Drentse schrijvers. Literatuurkenner Harm Jan Lesschen neemt deelnemers mee op vrijdag 25 mei met deze dagtour naar de mooiste locaties en verhalen uit de Drentse literatuur, van de 17de eeuw tot nu.

Ga door met lezen van "Bustocht langs Literaire hoogtepunten in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 5
DE WIJK - Het ochtendgloren in het Reestdal meemaken is een aparte beleving. Maak het ook eens mee en kom op Hemelvaartsdag dauwtrappen in de omgeving van de Wijk. Geniet van foeragerende ooievaars en wie weet kom je zelfs een ree tegen. Na een prachtige wandeling kun je genieten van een heerlijk ontbijt in de Wieker Meule.

Ga door met lezen van "Dauwtrapwandeling in het Reestdal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 5
STAPHORST - Op zaterdag 9 juni organiseren drie oud medewerkers van Hotel Restaurant Waanders een reünie. De reünie is voor iedereen die bij Hotel Restaurant Waanders in Staphorst heeft gewerkt of nog steeds werkt. U wordt hierbij uitgenodigd met of zonder partner. De kosten zijn 15,- p.p. Dit is inclusief 3 drankjes (muntjes) en luxe hapjes. De rest van de avond is voor eigen rekening.

Ga door met lezen van "Reünie Hotel Waanders Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 5
REGIO - Ga jij deze zomer, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie? Meld je dan aan voor het Sport- en Cultuurkamp 2018 van 20 t/m 24 augustus. Door meer in te zetten op de begeleiding van deze week kunnen de deelnemers dit jaar weer blijven overnachten.

Ga door met lezen van "Inschrijving Sport- en cultuurkamp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 5
RUINEN – Het rietdekken is Marco van der Zand (34) uit Ruinen als het ware met de paplepel ingegoten. Als klein jochie ging hij al mee met zijn vader die Rietdekker is om te helpen. Omdat hij het reuze interessant vond. Later ook om de technieken onder de knie te krijgen. ‘De passie voor Riet’ zoals de naam van het Rietdekkersbedrijf ook luidt zat er dus al jong in!


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Marco van der Zandt heeft ‘Passie voor Riet’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 5
REGIO - Op zaterdag 16 juni wordt in Dwingeloo Zomerzinnen gehouden. Het grootste literatuur- en muziekfestival van Noord-Nederland had de afgelopen twee jaar Amen als vaste locatie. Daar loopt de organisatie nu tegen haar grenzen aan wat betreft beschikbare ruimte, vrijwilligers en horeca. Vandaar dat besloten is naar Dwingeloo te verhuizen. Een prachtig brinkdorp met prima horeca-faciliteiten.

Ga door met lezen van "Zomerzinnen verhuist naar Dwingeloo"

Geplaatst door B S

Tweet This!