'

Mei 6
OOSTEINDE - Ook dit jaar organiseert de Buurtvereniging Oosteinde weer een fietstocht op Hemelvaartsdag. Deze tocht begint bij Speel en IJsboerderij de Drentse Koe aan de Wolddijk. Leden en niet leden van de buurtvereniging mogen aan deze prachtige fietstocht deelnemen. Zoals gebruikelijk voert de tocht over rustige wegen en (fiets) paden. Dit jaar gaat de tocht in westelijke richting de fraaie noordwesthoek van Overijsel.
We fietsen dit jaar richting Wanneperveen en Giethoorn. Hierbij fietsen we door de waterrijke natuur met mooie rustige plekken.

Ga door met lezen van "Fietstocht Buurtvereniging Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
Vaderdag wordt familiedag door het Wortketelfestival

ZUIDWOLDE - Het Drents Amateur Biergilde “de Wortketel” organiseert met medewerking van Ontmoetingscentrum de Boerhoorn in Zuidwolde op vaderdag zondag 17 juni het Wortketelfestival . Een festival gebaseerd op het Zuid-Duitse en Tiroler Frühshoppen. In die regio is het gebruikelijk dat men na de zondagse kerkdienst naar het dorpslein gaat om daar onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen te komen.

Ga door met lezen van "Frühshoppen, bierfestival, bbq en live-muziek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
REGIO - Op 28, 29, 30 en 31 augustus, de laatste week van de schoolvakantie, vindt in Hoogeveen de derde editie plaats van het fietsevenement Trappen, Happen en Stappen. Dit jaar met een nieuwe startlocatie, namelijk: Het Activum.Ga door met lezen van "Derde editie Trappen, Happen en Stappen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
DE WOLDEN - Dit jaar bestaat de gemeente De Wolden 20 jaar, dat is 20 jaar kracht van inwoners van De Wolden, veel succesvolle initiatieven van inwoners, dat vraagt om een feestje.

Ga door met lezen van "Gemeente De Wolden bestaat 20 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!