'

Mei 7

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
IJHORST / DE WIJK - Ook dit jaar doet de Protestantse Gemeente IJhorst-de Wijk wij weer mee met het Feest van de Geest. Feest van de Geest is een tweejaarlijks evenement van inspiratie en bezinning waarbij hedendaagse kunst, de architectuur van kerkgebouwen en de eigentijdse boodschap van Pinksteren centraal staan.

Ga door met lezen van "Feest van de Geest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DE WIJK - Cas, Teun, Edwin en Eugene uit De Wijk gaan op 7 juni de Alpe d'Huzes beklimmen en hun bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Ze doen dit ieder met hun eigen motivatie in het team 'De Drentse mannen met de Hamer.'Ga door met lezen van "Fietsen in de strijd tegen kanker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DRENTHE - Vanaf december 2018 presenteert het Drents Museum de archeologische tentoonstelling Nubië – Land van de Zwarte Farao’s, georganiseerd door het Museum of Fine Arts in Boston. Algemeen directeur Harry Tupan ondertekende afgelopen week in Amerika de contracten met het Museum of Fine Arts in Boston. Maar liefst 300 objecten uit de Nubische collectie van Boston komen naar Assen. Deze indrukwekkende voorwerpen uit de periode van 2400 v. Chr. tot circa 350 na Chr. vertellen het verhaal van de haat-liefdeverhouding tussen het oude Egypte en de Nubische koninkrijken.

Ga door met lezen van "Nubische collectie vanaf december in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!