'

Mei 8
RUINERWOLD - Onder grote belangstelling werd zondag 29 april het seizoen 2018 geopend. Tegen 13.30 uur werden de eregasten met twee koetsen naar de Karstenhoeve gebracht door de familie Bout uit Koekange. Voorzitter Jan van Calker heette iedereen hartelijk welk

Ga door met lezen van "Opening Museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
RUINEN - Op 17 mei 2018 om 19.30 uur vindt er in ‘t Neie Punt in Ruinen een thema avond plaats met het onderwerp “Omgaan met Dementie als naast”. Joke Vliegenthart, casemanager en 2 ervaringsdeskundigen nemen u deze avond mee en laten u zien waardoor de vaak onbegrijpelijke reacties ontstaan en wat u kunt doen om het leven voor beiden zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: gerriederoo@welzijndewolden.nl onder vermelding van themabijeenkomst Omgaan met dementie als naaste.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
RUINEN - Voor de zomer komt de samenleesgroep nog een keer bijeen op dinsdagmorgen 15 mei om 10.30 uur in Bibliotheek Ruinen, Mr. Harm Smeengestraat 56. Dan worden gedichten, verhalen, liedteksten enz. besproken, samen met een gespreksleider (geen volledige boeken).

Ga door met lezen van "Samenleesgroep in Bibliotheek Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
Ondergoedlezing door de jaren heen’ Door Wietze van Houten

DE WIJK - Nostalgische gevoelens wellen dan ook regelmatig op bij het zien van alweer een stuk antiek ondergoed, wat b.v. oma ook had. Enne….weet je nog van die kriebelhemden?
Waar: Ontmoetingscentrum de Havezate Dorpsstraat 78 De Wijk. Wanneer: Woensdag 30 mei 2018. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 6.00 (incl.1 koffie en 1 consumptie)

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
Afkeur PMD-verpakkingen gaat inwoner geld kosten

DE WOLDEN - Bijna wekelijks worden vrachtwagens vol PMD-verpakkingen uit De Wolden afgekeurd. Ingezameld Plastic-, Metaalverpakkingen en Drankkartons worden naar Suez in Emmen gebracht, waar het gekeurd wordt. Wethouder Jan van ’t Zand: “Daar wordt regelmatig geconstateerd dat ons PMD zwaar vervuild is met verkeerd afval.

Ga door met lezen van "De Wolden luidt noodklok:"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
HOOGEVEEN - Ilse Top wordt per 1 juni a.s. de nieuwe directeur-bestuurder van RSG Wolfsbos te Hoogeveen. Top is momenteel werkzaam als regiodirecteur van RSG de Borgen in Leek, een onderdeel van de Onderwijsgroep Noord.

Ga door met lezen van "Ilse Top nieuwe directeur-bestuurder RSG Wolfsbos"

Geplaatst door B S

Tweet This!