'

Mei 9
DE WIJK - Op woensdagavond 25 april zijn inwoners van de Wijk op een druk bezochte inloopavond over de Dorpsstraat bijgepraat over het ontwerp en de uitvoering. Ze kregen de gelegenheid om al hun vragen te stellen en een animatiefilm van het nieuwe ontwerp te bekijken.

Ga door met lezen van "Dorpsstraat de Wijk gaat op de schop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
BERGHUIZEN - Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 heeft de activiteiten commissie van dorpshuis de Barg’n een mooie fiets – puzzeltocht uit gezet door onze prachtige omgeving. De tocht is 25 km. En brengt u naar verrassende plekjes. U mag starten tussen 13.00 en 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Fietstocht Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
KOEKANGE - Op 12 mei is er voor de 5e keer de Wandeltocht van Schakel tot Schakel in Koekange. Er zijn drie verschillende routes uitgezet in en rondom Koekange. Je komt toch nog weer verrassende paadjes tegen, leuke vennetjes, schouwpaden, fietspaden, kortom een heel gevarieerde route. Elk rondje is 10 km lang.

Ga door met lezen van "Van Schakel tot Schakel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
ECHTEN - Onze plattelands-en informatiewinkel wordt geheel gerund door vrijwilligers. De afgelopen tijd zijn er een aantal vrijwilligers gestopt bij het Huus met de Belle. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Lijkt het je leuk om zo af en toe een middag te komen helpen, geef dan je naam en telefoonnummer door in het Huus met de Belle of door contact op te nemen via 0528-250806 of huus141@hetnet.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
RUINERWOLD - De weersomstandigheden konden niet beter, of het moest al zijn dat de dikke donkere kleding uit de jaren 20 van de vorige eeuw nu er niet erg aanlokkelijk uit zag om te dragen. Toch hulde een 40 tal vrijwilligers zich in lange rokken, zwarte pakken en op het hoofd een pet of muts.Ga door met lezen van "Boerendrokte bij de Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
REGIO - Op 14 mei 2018 is er een regionale contactgroep voor mensen met chronisch pijn namens Stichting Pijn-Hoop van 10.00 - 12.00 uur in De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel. Stichting Pijn-Hoop is een landelijke organisatie vóór en door mensen met chronische pijn. Alle medewerkers zijn mensen met een of andere vorm van pijn die om welke reden dan ook niet overgaat.


Ga door met lezen van "Regionale contactbijeenkomst voor mensen met chronische pijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
RUINERWOLD - In verschillende kerken is tijdens de weekenden van Hemelvaart en Pinksteren kunst te zien. Ook Blijdenstein doet weer mee aan dit twee-jaarlijkse project. Janneke Hogerheide en Loes van Dijk exposeren eerder werk, maar hebben daarnaast iets gemaakt rond het thema ‘Levensadem’. De kerk is geopend van 13:00 uur – 17:00 uur op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag), zaterdag 12 mei, zondag 13 mei, zaterdag 19 mei, zondag 20 mei (Pinksteren) en maandag 21 mei. Zie ook de website: www.feestvandegeest.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!