'

Mei 10
RUINERWOLD - Wim Van Dijk heeft de dorpscompetitie biljarten gewonnen bij café 't wold in Ruinerwold

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
DE WIJK - We zijn heel blij dat het lekker druk is in ons zwembad. Het betekent dat er ook veel te doen is. Heb je zin om ons af en toe te helpen in bijvoorbeeld de kiosk met verkoop van kaartjes of eten en drinken? We horen graag van je! Je kunt bellen: 0522-441599 of mailen: info@zwembaddeslenken.nl. Bedankt!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
RUINEN - Op donderdag 7 juni 2018 zal door WTC Ruinen voor de tweede keer de MTB Streetrace in Ruinen worden georganiseerd. Een Streetrace is een relatief nieuw fenomeen, waarbij een relatief kort parcours van ± 1.5 km wordt afgelegd op mountainbikes.Ga door met lezen van "WTC Ruinen organiseert voor tweede jaar MTB Streetrace"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
DRENTHE - Op zaterdag 19 mei om 13.30 uur vindt in het Drents Museum de eerste rondleiding in Nederlandse Gebarentaal plaats. Hiermee maakt het museum zijn collectie en kennis toegankelijk voor iedereen met een auditieve beperking. De rondleiding vindt iedere derde zaterdag van de maand plaats en kost €8,50 per persoon (incl. entree). Om deel te nemen is reserveren noodzakelijk via reserveringen@drentsmuseum.nl Deze rondleiding is onderdeel van het programma Musea in Gebaren.

Ga door met lezen van "Rondleiding Nederlandse Gebarentaal in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
RUINERWOLD - Een keer per maand probeert een aantal vrijwilligers een leuke middag te organiseren met bewoners van T `Vonder. Ze gaan een wandeling maken door het dorp. En proberen zo nu en dan een leuke locatie te bezoeken. Zo werd het sportveld en de ijsbaan al eens bekeken. En afgelopen dinsdagmiddag vertrok de karavaan richting het oosten.

Ga door met lezen van "Uitje 't Vonder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
RUINERWOLD - Dart liefhebbers uit Ruinerwold kunnen binnenkort weer strijden tegen elkaar tijdens het Koppeldarttoernooi in Ruinerwold. Op zaterdag 19 mei staat dit toernooi gepland. Opgave is vanaf heden mogelijk bij café Centraal te Ruinerwold. Aanvang van dit toernooi is 19.00. De zaal zal vanaf 19.30 al geopend zijn. Het inschrijfgeld, tien euro is tevens het prijzengeld. Opgave en informatie 0522 48 2424.

Geplaatst door B S

Tweet This!