'

Mei 11

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
DE WIJK - Start Moederdag op 13 mei met een relaxte ochtendwandeling met ontbijt. Dat is weer eens iets anders dan ontbijt op bed! In het prachtige Reestdal wandelt u onder leiding van yogadocent Marijke en wildplukster Olga. De wandeling start om 7.00 uur bij het Informatiecentrum ’t Ende van Het Drentse Landschap, Stapelerweg 20 in De Wijk. Bij terugkomst rond 9.00 uur staat een heerlijk ontbijt klaar. Aanmelden is verplicht via www.drentslandschap.nl.

Ga door met lezen van "Ochtendwandeling met ontbijt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
REGIO - Het tweedaagse muziekfestival Retropop heeft ook drie podiumplaatsen gereserveerd voor poptalent uit de regio. Het festival heeft daarin een samenwerking gevonden met Stichting Kunst & Cultuur in Assen en Drentsch Peil XL onderdeel van Stichting The Bake Shop in Emmen. De bands The Heck, Sorry John en Saint Martinez mogen op 8 juni een optreden verzorgen op een van de grootste en prestigieuze popfestivals van Drenthe.

Ga door met lezen van "Regionaal talent op Retropop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
DE WOLDEN - Het is al lange tijd een wens van DeWoldenvervoert om ook rolstoel gebonden mensen te kunnen vervoeren. De realisatie daarvan is een stuk dichterbij gekomen nu zich een buitenkans aandient. ‘Wij hebben onverwacht een goede tweedehands rolstoelauto tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden gekregen van Rieks Fieten van de dakpannenhandel in Hoogeveen. Nu moeten we alleen nog aan het benodigde geld zien te komen’, aldus Bé Bols. De inwoner van Zuidwolde is van de nieuwe stichting Vrijwilligersvervoer voor minder-mobielen, waaronder DeWoldenvervoert valt.

Ga door met lezen van "DeWoldenvervoert in actie voor een rolstoelauto"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
REGIO - Op 2e Pinksterdag, maandag 21 mei a.s. vindt de jaarlijkse fietstocht van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” plaats, nu weer als vanouds vanaf de Markt in Staphorst. Er is weer een leuke fietstocht uitgezet door de omgeving. De tocht heeft een lengte van ± 37 km. Leden, maar ook niet-leden, zijn van harte welkom. Onderweg bestaat de mogelijkheid om wat te nuttigen. De deelname is gratis, maar een gift wordt bijzonder op prijs gesteld. De start is tussen 13.00-14.30 uur vanaf de Markt in Staphorst. Doe mee, want fietsen is gezond. Voor informatie kunt u bellen met Roelof Talen, tel. 06-48049668.

Geplaatst door B S

Tweet This!