'

Mei 13
DE WIJK - De Wolden Cup is terug van weggeweest. Op 18 mei begint de competitie voor 4- en 5-jarige springpaarden tijdens het bekende concours-hippique De Wijk. Na vijf selecties is de finale van de Wolden Cup op 24 juli op het mooie terrein van het CH De Wolden in Veeningen.Ga door met lezen van "Jonge springpaarden in de etalage bij Wolden Cup"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
Unieke uitdaging om kwetsbare kinderen te ondersteunen

DE WIJK – Filip Visser gaat in oktober 2018 een 120 kilometer lang MTB parcours in Indonesië fietsen om kinderen en gezinnen in armoede te ondersteunen. Filip is deel van een groep van ruim vijftig mannen en vrouwen die deze topprestatie gaan leveren. De Muskathlon wordt georganiseerd door de mannenbeweging De 4e Musketier. Alle deelnemers proberen zich individueel voor € 10.000 te laten sponsoren. De fondsen gaan naar moeders, baby’s en kinderen die door de organisatie Compassion worden ondersteund.

Ga door met lezen van "Wieker fietst in Indonesië"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 13
REGIO - Het voorjaar is begonnen en we zijn steeds vaker buiten. Als je veel buiten bent, loop je kans op een tekenbeet of aanraking met een eikenprocessierups. Deze zijn in de lente en zomer het meest actief. Teken en eikenprocessierupsen kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van je gezondheid. Daarom start GGD Drenthe elk jaar een voorlichtingscampagne.

Ga door met lezen van "Wij vallen niet uit de boom "

Geplaatst door B S

Tweet This!