'

Mei 14
RUINERWOLD - Winnen. Voor zowel Ruinerwold als Emmeloord was dit afgelopen zondag absolute noodzaak. Emmeloord kon met een overwinning een goede stap zetten richting rechtstreekse handhaving en Ruinerwold moest winnen om een soortgelijk scenario überhaupt in leven te houden.

Ga door met lezen van "Ruinerwold boekt belangrijke zege op Emmeloord"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
STAPHORST - In navolging van de geslaagde editie van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer een triatlon gehouden in Staphorst en wel op zaterdag 26 mei 2018. De afstanden zijn net als vorig jaar een 1/8e triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4e triatlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). Hierbij is het bij beide afstanden mogelijk om zowel individueel als in duo/trio verband mee te doen.


Ook dit jaar is het epicentrum zwembad de Broene Eugte, hier is de wisselzone en de start en finish. Zowel het zwem-, loop- als fietsparcours blijft identiek aan vorig jaar. Enige verschil is dat er dit jaar met 2 zwemmers minder in de baan gestart wordt.

Ga door met lezen van "Triatlon Staphorst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
DRENTHE - Stichting Betekeniseconomie Drenthe organiseert op 25 mei voor de tweede keer ‘Betekenisvol Ontmoeten’. Deze interactieve bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in de Betekeniseconomie, vindt dit keer plaats bij De Maanhoeve in Exloërveen. De deelnemers gaan samen aan de slag met vragen over de Betekeniseconomie en worden geïnspireerd door verhalen uit de praktijk.

Ga door met lezen van "Elkaar versterken tijdens Betekenisvol Ontmoeten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
RUINERWOLD - Zondag 13 mei was het de dag dat het moest gebeuren. Met een overwinning in en tegen Apeldoorn zou het eerste team van korfbalvereniging KIOS het kampioenschap veilig kunnen stellen in de 1e klasse A en daarmee te promoveren naar de Overgangsklasse.Ga door met lezen van "KIOS 1 kampioen na overwinning in Apeldoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 14
ZUIDWOLDE - In gemeente De Wolden is voor het eerst een finale van het 8-vakkenspel gehouden. Sporthal De Slenken in de Wijk was de plaats waar de finaleronden werden gespeeld. De kinderen hebben tijdens deze finale gestreden voor de eerste plek van hun groep en eeuwige roem!

Ga door met lezen van "Gemeentelijke finale 8-vakkenspel "

Geplaatst door B S

Tweet This!