'

Mei 15
DE WIJK - Het vakantieseizoen is begonnen, dus is het Tourist Info Punt in de Wijk weer langer geopend om bezoekers te informeren over het mooie Reestdal. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur.


Ga door met lezen van "Tourist Info Punt de Wijk wijzigt openingstijden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
REGIO - Het zal je maar gebeuren dat iemand op straat een hartstilstand krijgt. Leerlingen van havo 3 en vwo 3 van RSG Wolfsbos te Hoogeveen hebben op school een reanimatiecursus gevolgd en weten nu precies wat ze dan moeten doen.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos halen reanimatiecertificaat "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
REGIO - Van dinsdag 1 mei t/m zaterdag 5 mei heeft de 44e Zwem4daagse in het zwembad van Staphorst plaatsgevonden. Er hebben 464 deelnemers meegedaan die elk 4 x 500 meter hebben volbracht en is er dus in totaal ruim 928 kilometer gezwommen. Het thema van deze week was de onderwaterwereld. In dit thema was het zwembad dan ook mooi aangekleed. Vanwege het weer hebben de activiteiten dit jaar grotendeels binnen plaatsgevonden en daar stonden ook de diverse stands. Zaterdag kon er genoten worden van een heerlijke dag buiten.

Ga door met lezen van "Wederom meer deelnemers voor de Zwem4daagse! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
REGIO - Tijdens de jaarlijkse Barbecue-wedstrijd, die werden gehouden op donderdag 10 mei 2018 in het Raifeissenpark, in Hoogeveen is Peter Roos uit De Wijk samen met zijn team, “Bad to the Bone” over-all winnaar geworden in al de 4 categorieën Soep van de bbq: 1e plaats, Moinkballs: 1e plaats, Kiplollies: 1e plaats en Rollade: 1e plaats.Ga door met lezen van "'Bad to the Bone' BBQ Team wint BBQ wedstrijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!