'

Mei 15
DE WIJK - Het vakantieseizoen is begonnen, dus is het Tourist Info Punt in de Wijk weer langer geopend om bezoekers te informeren over het mooie Reestdal. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur.


Ga door met lezen van "Tourist Info Punt de Wijk wijzigt openingstijden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
REGIO - Het zal je maar gebeuren dat iemand op straat een hartstilstand krijgt. Leerlingen van havo 3 en vwo 3 van RSG Wolfsbos te Hoogeveen hebben op school een reanimatiecursus gevolgd en weten nu precies wat ze dan moeten doen.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos halen reanimatiecertificaat "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
REGIO - Van dinsdag 1 mei t/m zaterdag 5 mei heeft de 44e Zwem4daagse in het zwembad van Staphorst plaatsgevonden. Er hebben 464 deelnemers meegedaan die elk 4 x 500 meter hebben volbracht en is er dus in totaal ruim 928 kilometer gezwommen. Het thema van deze week was de onderwaterwereld. In dit thema was het zwembad dan ook mooi aangekleed. Vanwege het weer hebben de activiteiten dit jaar grotendeels binnen plaatsgevonden en daar stonden ook de diverse stands. Zaterdag kon er genoten worden van een heerlijke dag buiten.

Ga door met lezen van "Wederom meer deelnemers voor de Zwem4daagse! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
RUINERWOLD - TC ’t Wold en VCR Ruinerwold organiseren op zaterdag 14 juli gezamenlijk een nieuw evenement onder de noemer ‘Beach Event Ruinerwold’. Op deze dag wordt zowel het traditionele beach tennis als het beachvolleybal toernooi gehouden, maar deze keer op dezelfde dag en op dezelfde locatie. De tennis- en volleybalvereniging slaan dit jaar dus de handen ineen.

Ga door met lezen van "Beach tennis en beachvolleybal op 1 locatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
‘’Telefooncirkel biedt gevoel van zekerheid en gezellig dagelijks contact’’

ZUIDWOLDE – Het inzetten van een telefooncirkel kan in sociale opzichten veel betekenen voor ouderen en alleenstaande mensen. Dat is de ervaring van Karin Elders, coördinator van de telefooncirkel voor het Rode Kruis in Zuidwolde en Ruinen. Ze zoekt mensen die willen helpen om deze dienst ook in het weekend te kunnen blijven bieden.

Ga door met lezen van "Rode Kruis De Wolden zoekt vrijwilligers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
REGIO - Tijdens de jaarlijkse Barbecue-wedstrijd, die werden gehouden op donderdag 10 mei 2018 in het Raifeissenpark, in Hoogeveen is Peter Roos uit De Wijk samen met zijn team, “Bad to the Bone” over-all winnaar geworden in al de 4 categorieën Soep van de bbq: 1e plaats, Moinkballs: 1e plaats, Kiplollies: 1e plaats en Rollade: 1e plaats.Ga door met lezen van "'Bad to the Bone' BBQ Team wint BBQ wedstrijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DRENTHE - Inwoners van de provincie Drenthe betalen dit jaar in vergelijking met de rest van Nederland het minste aan afvalstoffenheffing. Zo bedraagt de heffing voor een eenpersoonshuishouden in Drenthe dit jaar gemiddeld 159,53 euro, wat 18% goedkoper is dan het landelijk gemiddelde van 194,65 euro. Dit blijkt uit onderzoek door AfvalcontainerShop.nl, dat de afvalstoffenheffingen in alle Nederlandse gemeenten vergeleek.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Drentenaren goedkoopst uit met afvalstoffenheffing 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!