'

Mei 16
ZUIDWOLDE - Ook dit jaar rijden tijdens Kar Ga Door Zuidwolde vele oldtimers, pruttelende tractoren, prachtige, oude handkarren, fietsen en klassieke aanspanningen door de straten van Zuidwolde. Het historische voertuigenfestijn vindt plaats op zaterdag 14 juli. De aanmelding voor deelnemers met voertuigen, maar ook voor de markt en oude ambachten is gestart.


Ga door met lezen van "Kar Ga Door Zuidwolde dit jaar op 14 juli"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
DE WOLDEN - “Een indrukwekkend aanbod van preventieve activiteiten”. Zo noemt wethouder Mirjam Pauwels het ‘Preventiemenu basisonderwijs’. Hiervan heeft zij maandag 14 mei het eerste exemplaar in De Wolden overhandigd aan leerlingen, leerkrachten en directie van CBS De Wegwijzer in Alteveer.

Ga door met lezen van "Preventiemenu voor basisscholen De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
DRENTHE - Op zondag 27 mei 2018 geeft professor Geert Sanders in het Drents Museum een lezing over de American Dream van filantroop en staalmagnaat Andrew Carnegie. De op-één-na-rijkste man ter wereld in zijn tijd begon zijn carrière als hulpje in een katoenspinnerij. Wat is het geheim van zijn enorme succes? De lezing van Sanders, hoogleraar Ondernemerschap aan Nyenrode Business Universiteit, vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur in de Statenzaal van het Drents Museum op de laatste dag van de expositie The American Dream. De lezing is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het museum.

Ga door met lezen van "Lezing Geert Sanders over staalmagnaat Andrew Carnegie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
DE WIJK - Op maandagavond 14 mei zijn we met een nieuw enthousiast damesteam bij Wacker in De Wijk van start gegaan. We zijn met 7 dames en hard op zoek naar meer! Lijkt het je ook leuk om eens met ons mee te trainen dan ben je van harte welkom op maandagavond 28 mei om 19:30 uur. Daarna is de zomerstop en starten we in augustus weer. Ook in augustus ben je van harte welkom om aan te sluiten! We trainen eens per week. Voetbalervaring is niet nodig. Een aantal van ons heeft eerder gevoetbald maar een aantal heeft ook geen enkele ervaring.Ga door met lezen van "Damesteam Wacker gestart!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
KERKENVELD - Op 17 mei 2018 wordt de mevrouw Schonewille-Stoter 100 jaar oud. Burgemeester Roger de Groot feliciteert mevrouw Schonewille-Stoter namens het gemeentebestuur op donderdag 17 mei 2018 in haar woning in Kerkenveld.

Geplaatst door B S

Tweet This!