'

Mei 17
RUINERWOLD - Komende zondag, 20 mei, is er om 10.00 uur een gezamenlijke dienst in Berghuizen. Dan vieren we Pinksteren met de Hervormde kerk van Ruinerwold, de Kapelgemeente, de Protestantse Gemeente Koekange, de Protestantse Gemeente IJhorst de Wijk en de Gereformeerde kerk Berghuizen. De kerk van Blijdenstein is dit weekend (zaterdag, zondag en maandag) ‘s middags geopend van 13.00 uur – 17.00 uur voor het Feest van de Geest met een expositie van Janneke Hogerheide en Loes van Dijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
DE WOLDEN - Vrijdagavond 19 oktober vindt er voor de 3e maal het De Wolden's Vrijwilligersfestival plaats. Dit keer in Buitencentrum De Poort te Ruinen.

Ga door met lezen van "De Wolden's Vrijwilligersfestival!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
DE WIJK - Het traditionele Pinksterconcours in de Wijk kent een vol programma met zeker 2.000 startende combinaties. Daaronder ook de deelnemers aan het Nederlands kampioenschap ‘Klavertje 3’, een technische tuigaardenrubriek waarbij ruiters één paard voor en twee achter moeten leiden.

Ga door met lezen van "De Wijk drie dagen paardendorp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
RUINERWOLD - Dinsdagavond moest KIOS 2 het in de halve finale van AP-buitenbeker, in Oude Pekela, opnemen tegen WSS 1. Het vlaggenschip uit Oude Pekela speelt op het veld in de derde klasse. Een geduchte tegenstander voor de ploeg van Jordy Wessel, maar niets is onmogelijk. In de vorige ronde werd er ook al gewonnen van een derde klasser.

Ga door met lezen van "KIOS 2 naar de bekerfinale"

Geplaatst door B S

Tweet This!