'

Jun 1
DE WIJK - Een jongetje met lang haar. Hij heeft het tweeënhalf jaar laten groeien. Totdat het een lengte van 30 centimeter had. En nu is het eraf. Gelukkig maar want een ander kind zal er heel gelukkig mee zijn.

Ga door met lezen van "Lucas doneert haar aan Stichting Haarwensen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
van het Drents Archief

DRENTHE - Bezoekers kunnen op vrijdagmiddag 8 juni deelnemen aan een rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het prachtige monumentale pand van het Drents Archief. Van de supermoderne entree via het monument uit 1901 tot de middeleeuwse kloostergang. De rondleiding start om 14.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Na afloop is er gelegenheid de film van de maand bekijken in de Digilounge. Deelname is gratis.

Ga door met lezen van "Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WOLDEN - Met het aansnijden van een taart in de vorm van het logo is op 30 mei officieel het Informatiepunt Geldzaken De Wolden geopend. De aftrap werd gegeven door wethouder Jan van ’t Zand van gemeente De Wolden.

Ga door met lezen van "Informatiepunt Geldzaken De Wolden geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
REGIO - Aanstaande zaterdag speelt kindercircus Okidoki haar nieuwste show; ‘Blue Forest’, bij de Boerhoorn in de Oosterboer. Ook circustheater Ketu treedt daar op met de show ‘Jailbirds’. Dit alles ter ere van het 40 jarig bestaan van de buurtvereniging. De optredens beginnen om 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki treedt op in de regio"

Geplaatst door B S

Tweet This!