'

Jun 2
DE WIJK - De brandweer is zaterdag aan het eind van de middag uitgerukt naar de Schiphorsterweg in Schiphorst voor een melding assitentie politie. Al snel werd er opgeschaald naar Grip 1. De politie heeft de omgeving groot afgezet. Wat er precies aan de hand is wil men nog niet kwijt. Er is ter plaatse veel politie en brandweer activiteit.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
ZUIDWOLDE - Op donderdag 14 juni geeft het harmonieorkest van muziekvereniging Woudklank een openluchtconcert bij Brede School Het Groene Hart in Zuidwolde. Het begint om 19.45 uur en de toegang is gratis. Wel een eigen tuinstoel meenemen. Het harmonieorkest speelt op deze zomeravond een selectie van lichte muziekstukken. Het optreden is buiten op het schoolplein. Bij regen kan het helaas niet doorgaan. Het duurt ruim een uur tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen is welkom. Voor meer informatie over de vereniging, zie ook www.woudklank.nl of volg de Facebookpagina.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
RUINERWOLD - Ter voorbereiding op het schoolkorfbaltoernooi hebben leerlingen van groep 3 t/m 8 van De Dissel een korfbalclinic gekregen van Diana Jalvingh, van KIOS Ruinerwold. In sneltreinvaart leerden de kinderen de technische en tactische kant van de korfbalsport. Zo konden zij goed getraind deelnemen aan het schoolkorfbaltoernooi in Nijeveen.

Geplaatst door B S

Tweet This!