'

Jun 3
DE WIJK - In het bosgebied rondom de Schiphorster in De Wijk zijn zaterdagmiddag enkele tientallen vaten met gevaarlijke stoffen aangetroffen bij een bestelbusje. In de eerste melding werd gesproken een busje dat in brand zou staan maar dat bleek niet te kloppen. Uit een aantal vaten kwam witte damp, dat eerst werd aangezien voor brandrook.

Ga door met lezen van "Politie onderzoekt vaten met gevaarlijke stoffen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DE WIJK - Het is weer zover: we gaan weer zwemmen en wandelen! We beginnen op dinsdag 5 juni 2018 met een avond baantjes zwemmen, woensdag gaan we 5 km wandelen. Op donderdag duiken we weer in het zwembad in. Vrijdag sluiten we wandelend af, met als klap op de vuurpijl discozwemmen.

Swim2walk (10)A
archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Swim2Walk 5 t/m 8 juni 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
RUINERWOLD - De laatste wedstrijd van het seizoen en wat voor een wedstrijd. Op het sportpark van VV Tollebeek werd de strijd om het kampioenschap gestreden. Beide teams hadden even veel punten echter VVR had een beter doelsaldo van +2.Ga door met lezen van "VVR MO-15 zijn kampioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
ZUIDWOLDE - Met 137 belangstellenden was het gezellig druk op maandag 28 mei in ontmoetingscentrum De Boerhoorn. De fittest is georganiseerd door de sportfunctionaris van gemeente De Wolden i.s.m. Fysiotherapie en Training centrum Zuidwolde, Stichting Welzijn De Wolden, Huisartsenpraktijk en Icare.

Ga door met lezen van "Aantal deelnemers fittest neemt nog steeds toe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
bij tweede selectie De Wolden Cup

REGIO - Bij de tweede selectie van De Wolden Cup bij de Heuvelruiters in Wezep voerde Jamaica G (v. Freedom) opnieuw de ereronde aan. Onder amazone Yvonne Nuvelstijn won dit getalenteerde paard met twee negens ook deze selectie. Bij de 5-jarigen gingen de meeste punten naar Rianne Nalis met Ikato (v. Ukato).


Yvonne Nuvelstijn won in De Wijk ook al. archieffoto

Ga door met lezen van "Yvonne Nuvelstijn en Jamaica G op herhaling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
met gids door centrum van Hoogeveen

REGIO - Vanuit de Tourist Info Hoogeveen aan de Hoofdstraat 17a worden deze zomer wederom stadswandelingen met gids georganiseerd. Woensdag 13 juni om 14.00 uur is de eerste nieuwe wandeling van dit seizoen. Gids Jan Pol wandelt langs Korenmolen de Zwaluw. Historische foto’s ondersteunen het verhaal van de gids en nemen de wandelaar mee terug in de tijd.

Ga door met lezen van "Vernieuwde zomerse stadswandelingen "

Geplaatst door B S

Tweet This!