'

Jun 4
DE WIJK - Welk kind is zijn teddybeer verloren/kwijt geraakt? (bruin met strikje) Deze is gevonden ter hoogte van de leijenweg de wijk 12 in De Wijk. Deze is af te halen op Wiltenweg 11 telnr 0522-441252

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
RUINERWOLD - Afgelopen zondag ging voor Ruinerwold de nacompetitie van start, waarin het de kans krijgt zich te handhaven in de Tweede Klasse. Gieten kwam op bezoek, dat een grote supportersschare had meegenomen. De Gietenaren stonden in de winterstop nog onderaan in de Derde Klasse C, maar na een hele sterke tweede seizoenshelft wist het ruimschoots met een koppositie in de derde periode af te sluiten.

Ga door met lezen van "Ruinerwold start nacompetitie met sterk optreden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
REGIO - Provincie Drenthe kent subsidie toe aan vijf projecten die een bijdrage leveren aan Drenthe als dé vrijetijdsprovincie van Nederland. Gedeputeerde Henk Brink: “Het gaat om vernieuwende projecten die aansluiten op de vraag van de toerist en die Drenthe nog aantrekkelijker maken als vakantiebestemming. Een aantal projecten speelt in op nieuwe doelgroepen, zoals Duitse toeristen en richt zich op verlenging van het seizoen. Deze projecten leveren dan ook een impuls voor de werkgelegenheid in het voor- en naseizoen”.

Ga door met lezen van "Provincie ondersteunt vernieuwende projecten in vrijetijdssector"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
RUINEN - Zondag het hardloopevenement Mooi Ruinen Run op het programma voor jong en oud met een prachtig parcours over de Brink, door bos en langs het Dwingelderveld. Vanaf 13.15 uur was de start voor jeugd van 6 t/m 9 jaar, loopt 800 meter op de Brink. Vanaf 14.30 uur begon de 5 en 10 kilometer. Edwin Dasselaar uit Maastricht won de 10 km met een tijd van 36,25 min. Dave Hulzebos uit de Zuidwolde werd tweede. Bij de dames werd Annemieke de lange uit Groningen eerste met een tijd van 40.35 min. De start was bij café Hees op de Brink.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
RUINERWOLD - Onder lekkere weersomstandigheden moest Kios in zijn laatste wedstrijd aantreden in Utrecht tegen Synergo. Een wedstrijd des keizers baard, maar het is altijd leuk om 2 attractieve korfballende ploegen tegen elkaar te zien.

Ga door met lezen van "Kios sluit seizoen goed af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
VEENINGEN – Bij een ongeval op de A28 ter hoogte van Veeningen is een bestuurder van een personenauto gewond geraakt. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt belande in de vangrail en vloog over de kop. De brandweer heeft de bestuurder uit zijn benarde positie bevrijd en overgedragen aan het ambulance personeel. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DARP – De dorpen Darp, Havelterberg en Busselte zijn weer klaar voor het jaarlijkse volksfeest. Dit staat gepland op 8, 9 en 10 juni. De feestcommissie verwacht dat een ieder weer zijn best zal doen om het dorp zoveel mogelijk te versieren. De keuring van de versierde straten vindt donderdagavond al plaats.

Ga door met lezen van "Darp gaat drie dagen feest vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!