'

Jun 5
RUINERWOLD - Na 50 jaar als voetballer speelde Roel van der Linde zondag 3 juni zijn laatste wedstrijd voor VVR. In het duel tegen Zuidwolde 5 bekroonde Roel zijn roemrijke carrière met het benutten van een strafschop. Nadat een speler van Zuidwolde de bal met de hand geraakt had in de 16, floot de scheidrechter voor een strafschop.


[video width="640" height="352" mp4="http://www.ruinerwold.info/wp-content/uploads/2018/06/Roel-penalty.mp4"][/video]

Ga door met lezen van "Roel scoort een penalty tijdens zijn laatste wedstrijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
BERGHUIZEN - Na maanden lang repeteren zijn de muzikanten van De Bergklanken er bijna klaar voor: het concours in Rastede. Hier zal de jury een oordeel vellen over de twee ingestudeerde stukken. De fanfare is toegekomen aan het laatste onderdeel van deze voorbereiding naar het concours toe. Op zaterdag 9 juni zullen de fanfares van muziekvereniging De Bergklanken en muziekvereniging Ons Genoegen uit Renswoude tijdens een try-out concert de concoursstukken ten gehore brengen. Waar? In de gereformeerde kerk Berghuizen. Aanvang? 19:30 uur. De kerk zal open zijn om 19:00 uur. Toegang? Gratis. Bij de uitgang zal er een collecte worden gehouden voor de onkosten.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
naar Integraal Kindcentrum De Horst

DE WIJK - De gemeente en het bestuur van de bibliotheek hebben overeenstemming bereikt voor de huisvesting van de bibliotheek in de Wijk. De bibliotheek verlaat het pand aan de Prins Clauslaan in de Wijk en verhuist naar het Integraal Kindcentrum aan de Postweg.

Ga door met lezen van "Bibliotheek de Wijk verhuist"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
ZUIDWOLDE - Op woensdag 6 juni 2018 is het echtpaar Venemann-De Groot 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 6 juni 2018. Het echtpaar woont aan de Drogterweg in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
HOOGEVEEN – Het Alfa-college organiseert op donderdag 14 juni tussen 15.00 uur tot 17.00 uur en tussen 18.00 uur en 20.00 uur een Studiekeuze info-uur op de locatie aan de Voltastraat 33 in Hoogeveen. Iedereen die nog niet zeker weet welke opleiding hij of zij volgend schooljaar wil gaan volgen kan dan in gesprek met één van de loopbaanadviseurs van het Alfa-college.

Ga door met lezen van "Alfa-college Hoogeveen organiseert Studiekeuze info-uur"

Geplaatst door B S

Tweet This!