'

Jun 6
ZUIDWOLDE - De leerlingen van 't Echtenest zijn nog keihard aan het oefenen voor hun musical. Aanstaande donderdag is het zover: de uitvoering. Deze vindt dit jaar plaats in De Boerhoorn te Zuidwolde. 's Middags om 13.00 uur vindt de generale repetitie plaats voor mensen van de zorgboerderijen en Visio Echten.

Ga door met lezen van "Musical 't Echtenest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6

video voor uitleg bekijken

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
KOEKANGE - In juni vinden er sportclinics plaats bij woonvorm Baalderborg in Koekange. De instructeurs van Atlassport uit De Wijk komen meerdere keren langs om met de cliƫnten te sporten. Aansluitend op de clinics op locatie gaan de cliƫnten naar het fitnesscentrum van Atlassport in de Wijk. Hier kunnen ze ervaren wat de sportschool te bieden heeft.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
RUINEN - Wandel zaterdag 16 juni om 11.00 uur mee met een gids van Natuurmonumenten tijdens de kleurrijke wandeling langs bloeiende akkers. De tocht voert over de essen van Ruinen waar de verschillende soorten graan, de klaprozen en korenbloemen zich laten zien. De wandeltocht van ongeveer 5 kilometer begint en eindigt bij bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Vooral aanmelden is nodig en kan via www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.

Ga door met lezen van "Wandelen langs de kleurrijke akkers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
RUINERWOLD - Voetbalvereniging Ruinerwold organiseert op zondag 1 juli in samenwerking met de sportfunctionaris een voetbalclinic van niemand minder dan Vivianne Miedema! De clinic is voor jongeren tussen de 6 en 18 jaar en deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden kan via Actiefnaschooltijd.nl. Let op, vol is vol!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
DE WIJK - Vrijdagavond is er Zwemdisco bij Zwembad De Slenken in De Wijk. Het begint rond 19.30 uur als de lopers van de Swim2Walk terug komen van de wandeling. Het gaat door tot 23.00 uur. Toegang is gratis voor iedereen.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
REGIO - In samenwerking met Kleinkunstig heeft RSG Wolfsbos een spetterende Cultuurdag vol workshops georganiseerd voor leerlingen van locatie Dikkenberg. De workshops werden gegeven door professionele artiesten en kunstenaars die tevens gekwalificeerd docent zijn. Leerlingen konden onder andere kiezen uit workshops virtual reality, beatmaking, grime (wonden maken) en free running.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos beleven bruisende Cultuurdag "

Geplaatst door B S

Tweet This!