'

Jun 7
DE WOLDEN - 13 juni is het nationale buitenspeeldag. De sportfunctionaris organiseert in samenwerking met Bredeschool team De Wolden verschillende activiteiten met sport en spel in Zuidwolde en Ruinen. Op 29 juni organiseren we in samenwerking met Doomijn een modderrace in Echten: onder netten doorkruipen, over banden springen, tussen touwen door en naar beneden glijden. Meer informatie op Actiefnaschooltijd.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7
DE WIJK - De korfbalvereniging RoReKo had zaterdag 2 juni haar clubhuis ter beschikking gesteld om samen met vele vrijwilligers Martijn Witte te steunen in zijn strijd tegen ALS. Door vrijwilligers werd bij vele sponsors uit De Wijk en omgeving prijzen verzameld om vervolgens via het oeroude BINGO kinderen en volwassenen te vermaken. In de middag kwamen maar liefst 70 kinderen meespelen en aansluitend deden een kleine 60 vaders, moeders en volwassenen mee. De opbrengst was fantastisch, maar liefst 1288 Euro werd opgehaald uit zowel de Bingo als verloting. www.heldenvanmartijn.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7
REGIO - Drie leerlingen van Stad en Esch Diever gaan zaterdagmiddag 16 juni schrijvers interviewen op het literatuur-en muziekfestival Zomerzinnen in Dwingeloo. Het is al jaren een vast onderdeel van het programma. Jongeren die voor publiek vragen stellen aan een schrijver over het boek dat ze hebben gelezen. Nu krijgen Carmen Hoogenkamp uit Leggeloo, Mervi Klein uit Lhee en Fien Wijnstok uit Diever die kans.

Ga door met lezen van "Jongeren doen mee aan festival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7
MEPPEL - Een jaar geleden is in Meppel de Close Harmony Groep 'Affinity' opgericht. Het is een kleine, gezellige groep bestaande uit een bas, twee tenoren, drie alten en drie sopranen. De groep is op zoek naar versterking; er is plek voor twee bassen en twee tenoren.

Ga door met lezen van "'Affinity' zoekt bassen en tenoren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7

Geplaatst door B S

Tweet This!