'

Jun 11
DE WIJK - Vanaf zaterdag 16 juni aanstaande toont Beeldenatelier Wildschutserve werk van 10 kunstenaars van het Beeldend Collectief Drenthe (BCD). Dit kunstenaarscollectief bestond in 2017 tien jaar. Die gelegenheid werd aangegrepen om een gezamenlijk project te starten; 10 leden van het collectief hebben zich de afgelopen maanden laten inspireren door het thema ‘ONDERTUSSEN’. Het resultaat is een gevarieerde expositie met tekeningen, schilderijen in olieverf, aquarel, acryl en mixed media, textielkunst, installaties en beelden in brons, keramiek, kunststof en andere materialen.

Ga door met lezen van "‘Ondertussen’ op Wildschutserve…"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
STAPHORST - Zaterdag 16 juni organiseert VELUX speciaal een open dag bij Boer Staphorst en iedereen met interesse kan een kijkje komen nemen. Tijdens deze open dag is er een specialist van VELUX aanwezig om uitleg te geven over de vergunningsvrije dakkapel. Alle vragen over dit bijzondere product kunnen dan ook direct gesteld worden.

Ga door met lezen van "VELUX open dag bij Boer Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
RUINERWOLD - Woensdag 13 juni start de zomertraining van Loopgroep ’88! Dit is een hardlooptraining voor mensen die willen kennismaken met de hardloopsport of hun conditie op peil willen houden tijdens de zomerstop van een andere sport. Ook is de training geschikt als voorbereiding op de 30ste Dijkhuizenrun op 1 september 2018. Iedereen is van harte welkom, ook als je een langzame loper bent en nog geen grote afstand kunt afleggen.

IMG_5635a

Ga door met lezen van "LGR88 Zomertraining "

Geplaatst door B S

Tweet This!