'

Jun 12
DE WIJK - Volkstuin vereniging de Slenken uit de Wijk houdt op zaterdag 16 juni in samenwerking met Groei en bloei voor bewoners uit de Wijk en omstreken een open dag. Belangstellenden kunnen tussen 9:00 en 16:00 uur een kijkje komen nemen op onze volkstuin.


Ga door met lezen van "VTV de Slenken houdt open dag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
RUINERWOLD - Trekkers met dumpers hebben af en aan langs de sporthal en de school gereden om zand aan te voeren vanaf het industrieterrein naar de ijsbaan. In de afgelopen paar weken is er niet stil gezeten; de baan cultiveren, zand verspreiden met kraan, trekker en dumper, met de shovel de baan egaliseren, tot slot de baan kilveren en ingezaaid met gras. Het achterste gedeelte van de ijsbaan is hiermee met succes verhoogd. In de toekomst hoeft er minder water op en kan er hopelijk eerder worden geschaatst! Bestuur IJsvereniging Ruinerwold


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
DRENTHE - Op 19 juni 2018 opent de bijzondere tentoonstelling History as a poem van Atousa Bandeh in de tentoonstellingsruimte KINK (Kunst in De Nieuwe Kolk). De expositieruimte van het Drents Museum toont uiteenlopende hedendaagse kunst.

Ga door met lezen van "Atousa Bandeh - History as a poem"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
DE WIJK - De Swim2Walk georganiseerd door de organisatie van de wandel4daagse en van de zwem4daagse is wederom een groot succes geworden. De wisselende opzet hetzelfde. Bij de start op dinsdag waren er meer dan honderd deelnemers die baantjes kwamen trekken in het zwembad. Mede door het mooie weer was een duik in het zwembad beslist geen straf. Ook trad het leerlingenorkest van Apollo onder leiding van Ilona Slomp op.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Swim2walk met zon overgoten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
REGIO - Het is vaak in het nieuws: het grote te kort aan personeel in de zorg. Het werven van nieuwe mensen staat bij veel zorginstellingen dan ook hoog op de agenda. Ook bij Icare Verpleging en Verzorging. Deze week start er daarom een unieke wervingscampagne die draait om mannen in de zorg.

Ga door met lezen van "Icare start unieke wervingscampagne"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
RUINERWOLD - Na de uitstekende 2-0 overwinning op Gieten, in de kwartfinale van de nacompetitie, stond afgelopen zondag de halve finale tegen Dalen op het programma. Waar Gieten een subtopper in de derde klasse C betrof, wist Ruinerwold voor aanvang van het duel al dat het een pittige wedstrijd zou gaan worden. Dalen heeft het hele seizoen gestreden om de titel en heeft een flinke historie in de eerste en tweede klasse.

Ga door met lezen van "Ruinerwold degradeert naar derde klasse"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
RUINEN - De 2e MTB Streetrace in het centrum van Ruinen georganiseerd door WTC Ruinen op donderdagavond 7 juni is een groot succes geworden.


bekijk alle foto's Jans Schulting

Ga door met lezen van "Geslaagd Streetrace evenement in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!