'

Jun 13
Zuidwolde krijgt op Vaderdag met het Wortketelfestival een bijzonder festival

ZUIDWOLDE - Het Drents Amateur Biergilde “de Wortketel” organiseert met medewerking van Ontmoetingscentrum de Boerhoorn in Zuidwolde op vaderdag (zondag 17 juni a.s.) het Wortketelfestival. Een festival waar voor alle gezinsleden veel te proeven en te doen is. Voor een festival met die ingrediënten is de kreet “vaderdag wordt familiedag” dan ook helemaal van toepassing.

Ga door met lezen van "Bierfestival, Frühshoppen, bbq, live-muziek en kinderactiviteiten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
DE WIJK - Afgelopen donderdag daar dan eindelijk de finale van het Wieker Biljart Kampioenschap. Na zeven spannende avonden en twintig fanatieke deelnemers, mag Jos van Kampen zich een jaar lang de beste van De Wiek noemen. Ook dit jaar weer een speciaal bedankje voor Harold Hendriks voor het organiseren van een mooi biljart kampioenschap. Uitslagen:1. Jos van Kampen, 2. Jannes Prins, 3Arend Klomp, 4. Klaas Leffers, 5 Peter Henderiks en André Hendriks.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
RUINERWOLD -Word jij onze nieuwe collega? Bibliotheek Ruinerwold is op zoek naar vrijwillige medewerkers voor de dinsdag en/of donderdag (tijden in overleg). Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te zijn én ben je representatief? Dan zoeken wij jou!

Ga door met lezen van "Bibliotheek Ruinerwold zoekt vrijwillige medewerkers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
RUINEN - Kleinkunstenaar en troubadour Bert van Baar treedt aanstaande zondag 17 juni op bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Tussen 11.00 en 16.00 uur speelt van Baar Nederlandstalige liedjes en begeleidt hij zichzelf op allerlei instrumenten, zoals gitaar en accordeon. Thema van de liedjes is natuurbeheer. Dit optreden is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Nationaal Park. Iedereen is van harte uitgenodigd om te genieten van de klanken aan de Benderse 22 in Ruinen.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
DE WIJK - Op zondag 17 juni kunt u meedoen met een wildplukwandeling in het Reestdal onder leiding van wildplukster Olga de Lange. Zij organiseert deze wandeling in samenwerking met Het Drentse Landschap. De wandeling start om 14.00 uur bij Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Om 16.00 uur kunt u bij tergkomst proeven van allerlei wildplukgerechten. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht. Kijk voor meer informatie op www.drentslandschap.nl.


foto: Marijke Bennink

Ga door met lezen van "Proeven van wildpluk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
OOSTEINDE - Komende zaterdag 16 juni tussen 10.00 - 12.00 uur wordt Hemmeltied van RTV Drenthe opgenomen bij De Drentse Koe. Inwoners uit Ruinerwold en Oosteinde zijn van harte welkom deze uitzending bij te wonen. Entree is gratis en koffie staat klaar!

Geplaatst door B S

Tweet This!