'

Jun 14
KOEKANGE - Icare thuiszorg was ook aanwezig op de braderie in Koekange. Je kon een mooi broodmand winnen door te raden hoeveel wattenstaafjes er in de pot zouden zitten. Het juiste aantal was 290. Daan uit Koekange zaterdag heel dicht bij met 289. Het was weer een gezellige middag.

Ga door met lezen van "Icare thuiszorg aanwezig op braderie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
MEPPEL - Met de heropening van de verbouwde Aldi en de tijdelijke invulling van ook het laatste pand, is Winkelcentrum Koedijkslanden klaar om het 1-jarig bestaan op zaterdag 7 juli groots te vieren. Tijdens het Koedijkslanden Festival worden bezoekers tussen 10 en 17 uur getrakteerd op gezellige muziek van o.a. de Meppeler Muiters, een Mini Braderie, kinderrommelmarkt en demonstraties van Team Ketû van Circus Okidoki.

Ga door met lezen van "Winkelcentrum Koedijkslanden viert 1-jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
DE WIJK - De bridge competitie van de Wijker Bridge Club voor het seizoen 2017/2018 zit er weer op. Graag willen wij onze sterkste paren even in het zonnetje zetten. De winnaars zijn:
1. Alien Liezen en Albertje Hulzebos
2. Niesje en Jan Doornbos
3. Jan en Willie Nefkens

Namens het bestuur en de leden allemaal hartelijk gefeliciteerd.
Tot 17 juli gaan wij verder met zomerbridge en daarna is het vakantie tot eind augustus.
Ook zin om te (leren) bridgen, neem dan contact op met de secretaris Gré Hakman, wijkerbridgeclub@ziggo.nlGeplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
DE WOLDEN - Een bijzondere geboorte eind mei! Sven Rejan Schipper is zoals alle baby’s de mooiste en liefste van de wereld. Maar Sven is ook nog eens de 24.000e inwoner van gemeente De Wolden! Dus dubbele felicitaties van ons aan de familie Schipper. De Wolden blijft groeien, terwijl vergelijkbare plattelandsgemeenten kampen met krimp. In ons 20 jarig bestaan is het inwonertal gestegen van 23.300 naar 24.000. De Wolden blijft een aantrekkelijke woongemeente!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
ZUIDWOLDE - Komende maandag 18 juni vergaderd de gemeenteraad over de plannen voor een Multifunctionele Accommodatie in Zuidwolde en de uitkomsten van het haalbaarheidsonderzoek. De gemeenteraad van De Wolden heeft tijdens de behandeling van de Kadernota 2018 het college van burgemeester en wethouders de opdracht meegeven om te onderzoeken of er draagvlak is om te komen tot de realisatie van een multifunctionele accommodatie en zo ja, in welke vorm en omvang.


foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zuidwolde krijgt Multifunctionele Accommodatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
DRENTHE - Op zondag 1 juli start de tweede editie van Into Nature, de tweejaarlijkse spannende kunstroute die plaatsvindt in het Drentse landschap. Na de spraakmakende eerste editie in 2016 in Noord-Drenthe is Into Nature dit jaar te zien in Frederiksoord en Holtingerveld met als thema Into Nature: Out of Darkness.

Ga door met lezen van "Deze zomer tweede editie Into Nature "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
REGIO - Zaterdag 16 juni wordt de 12e editie van het festival Zomerzinnen gehouden in Dwingeloo. Dit mooie brinkdorp heeft door de aanwezigheid van ASTRON, het Nederlandse instituut voor radio-astronomie, een band met sterren. Sterren spelen daarom een rol in het programma.

Ga door met lezen van "Programma met ster"

Geplaatst door B S

Tweet This!