'

Jun 15
RUINERWOLD - De voorbereidingen op de 4e Reinders Wielersport MTB Streetrace op 25 juni zijn in volle gang. Het parcours blijft gelijk aan vorig jaar al worden er wel enige wijzigingen aan de hindernissen aangebracht. Ook de start zal op een andere wijze plaats vinden.. waar we vorig jaar direct richting de “Oude Melkfabriek” gingen gaan we dit jaar via een ander deel van het parcours richting de 'Oude Melkfabriek'.Ga door met lezen van "4e Reinders Wielersport MTB Streetrace"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
DRENTHE - Zaterdag 16 juni is er voorafgaand en tijdens het festival Zomerzinnen gratis van alles te beleven rond de brink in Dwingeloo. Stichting Dwingels Eigen en Albert Haar verzorgen om 13.30 uur op het festivalterrein een ode aan schrijver Harm Boer (1920-1995). Je kunt zo maar de familie Vestdijk tegen het lijf lopen. Buro Rococo tekent en onthult ter plekke 'Uw Ware Zelfie'. En Zomerzinnen heeft de primeur van Een boekje opendoen, de loop-act van Patricia Suer.

Ga door met lezen van "Gratis randprogramma "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
Voor alle vrijwilligers die actief zijn in De Wolden wordt er op vrijdagavond 19 oktober weer een vrijwilligersfestival georganiseerd!

Er is deze avond muziek, quiz, entertainment, silent disco en meer! Via de link in deze nieuwsbrief en op onze website kunt u zich weer aanmelden.
Vrijdag 19 oktober
Locatie: Buitencentrum De Poort te Ruinen
Tijd: 19.30 - 23.00 uur

Geplaatst door B S

Tweet This!