'

Jun 16
DE WOLDEN - Uit onderzoek van zonnepanelenleverancier Zonneplan blijkt dat er relatief veel zonnepanelen op de daken in de gemeente De Wolden liggen. Per inwoner is dat op dit moment 1,05 zonnepaneel. Hiermee staat de gemeente De Wolden op plek 34 van alle 380 gemeenten in Nederland. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat De Wolden ook een gemeente is met nog veel potentie voor zonne-energie.

Ga door met lezen van "Gemeente De Wolden loopt voor met Zonne energie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
STAPHORST - Zaterdag 16 juni 2018 is het weer zover; de jaarlijkse Tractor Oldtimerdag! In en rondom Boer Staphorst is er van alles te beleven. Op het terrein naast het bouw- en warenhuis zijn de klassieke en luid ronkende tractoren te bekijken. Maar dat is niet het enige!


Ga door met lezen van "Activiteiten bij Boer tijdens Tractor Oldtimerdag!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
ZUIDWOLDE - Op 16 juni wordt het kantoor van Glasvezel De Wolden aan de Hoofdstraat 41A in Zuidwolde op feestelijke wijze officieel geopend met een open dag met de toepasselijke naam: De Toekomst is NU! Want glasvezel is de toekomst en in de Wolden is die toekomst er nu al! Op 16 juni laten wij u graag zien wat er al allemaal mogelijk is met en dankzij glasvezel tijdens een bruisend evenement. In en rond het nieuwe kantoor is er die dag van 10:00 tot 16:00 uur enorm veel te zien en te ervaren.

Ga door met lezen van "Open dag Glasvezel de Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 23 juni gaat het seizoen van Theaterkuil De Falieberg van start met een optreden van popkoor Just Fun en rockband Dirty Dog. Ze spelen ieder hun eigen repertoire en brengen daarnaast een aantal nummers gezamenlijk ten gehore. Het optreden duurt van 20.30 tot 22.30 uur met halverwege een pauze. De toegang is als vanouds vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Ga door met lezen van "Popkoor Just Fun en Dirty Dog in de theaterkuil"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
MEPPEL - Een jaar geleden is in Meppel Close Harmony Groep Affinity opgericht. Het is een kleine, gezellige groep bestaande uit een bas, twee tenoren, drie alten en drie sopranen. Alle leden hebben ruime koorervaring. We oefenen eens in de twee weken op de dinsdagavond in het centrum van Meppel.

Ga door met lezen van "Close Harmony Groep Affinity zoekt bassen en tenoren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
RUINERWOLD - Na 37 jaar is het weer een ploeg uit Ruinerwold gelukt om de AP Buitenbeker te winnen. In 1981 won KIOS deze prestigieuze beker voor het laatst. Nog een leuk feitje is dat deze beker is bedacht door dhr. A.P. Buiten uit Ruinerwold. Maar dat is al wel weer lang geleden. Het recentste is, is dat KIOS 2 het is gelukt om deze beker te winnen. En dat is erg knap voor de jonge ploeg van trainer Jordy Wessel. Hiermee heeft KIOS 2 alles gewonnen dit seizoen wat er te winnen viel. Kampioen op het veld en in de zaal én dan ook nog de beker.Ga door met lezen van "KIOS wint de AP Buitenbeker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
DE WIJK - Inwoners van De Wijk gaan weer feest vieren. Het begint op woensdagavond 4 juli keuring versierde straten en bogen. Je kunt dit jaar weer meedoen met de versierde straten en bogen (onverlicht). Zorg jij er ook voor dat jouw straat er prachtig uitziet? Aanvang om 19:00 uur bij café De Wiekslag. Prijsuitreiking na afloop bij café De Wiekslag. Nadere informatie en opgave bij Wesselina 06-23568457 of wveneman@home.nl

Ga door met lezen van "Wiekerfeest komt er aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!